Σαμπαλένκα: «Έχω γνωρίσει πολύ μίσος στα αποδυτήρια»

Η Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα είπε ότι έχει υποφέρει από το μίσος που αντιμετωπίζει από την στιγμή που η Ρωσία έκανε την εισβολή στην Ουκρανία.

Η Λευκορωσία αποτελεί σύμμαχο της Ρωσίας και για αυτό το λόγο οι αθλητές και οι αθλήτριες των δύο χωρών δεν είχαν το δικαίωμα να πάρουν μέρος σε ορισμένες διοργανώσεις, περιλαμβανομένου του Wimbledon. Η 24χρονη, δήλωσε λίγο πριν το Miami Open

ότι έχει υποφέρει από το μίσος που έχει γνωρίσει εδώ και περισσότερο από ένα έτος. “Ήταν πάρα πολύ σκληρό να αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με μισούν χωρίς λόγο. Δεν έκανα κάτι”.

Η ίδια, κάτοχος Grand Slam επικρατώντας στο Αυστραλιανό Όπεν φέτος, πρόσθεσε ότι μέρος του μίσους έρχεται μέσα από τα αποδυτήρια. “Ήταν πραγματικά σκληρό για εμένα επειδή ποτέ πριν δεν είχα βιώσει τόσο μίσος στα αποδυτήρια. Υπάρχουν πολλοί haters στο Instagram όταν χάνεις ματς, αλλά στα αποδυτήρια δεν το είχαμε αντιμετωπίσει ποτέ αυτό. Είχα κάποιες, όχι διενέξεις, αλλά παράξενες συζητήσεις, όχι με τα κορίτσια, αλλά με τα μέλη των ομάδων τους. Ήταν μία πάρα πολύ σκληρή περίοδος αλλά τώρα η κατάσταση βελτιώνεται”.

The post Σαμπαλένκα: «Έχω γνωρίσει πολύ μίσος στα αποδυτήρια» appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα