Miami Open: Τελικός με φαβορί

Τον 101ο τίτλο της καριέρας του και 4ο στο Μαϊάμι ψάχνει ο Ρότζερ Φέντερερ κόντρα στον Τζον Ίσνερ

Μπορεί οι πιτσιρικάδες της NextGen να εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στο Miami Open, ωστόσο στον τελικό θα αναμετρηθούν δύο παλιοσειρές του tour, σε έναν ακόμη μεγάλο τελικό άνω των 30…

Ρότζερ Φέντερερ και Τζον Ίσνερ θα διεκδικήσουν τον τρόπαιο του δεύτερου συνεχόμενου Masters της σεζόν, στον σημερινό (20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) τελικό στο Hard Rock Stadium,

στην πρώτη χρονιά της διοργάνωσης στη νέα της έδρα.

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, οι δύο άνδρες έχουν να συναντηθούν περίπου τέσσερα χρόνια στο tour, από το Paris Masters το 2015. Από τότε, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και κυρίως για τον Τζον Ίσνερ ο οποίος έπιασε το peak της καριέρας του πέρυσι, με την κατάκτηση του τίτλου στο Μαϊάμι και την άνοδο στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Φέντερερ προηγείται 5-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχοντας χάσει απ’τον Αμερικανό στο τελευταίο ραντεβού τους στο Παρίσι.

Με εξαίρεση τον πρώτο του αγώνα κόντρα στον Ράντου Άλμποτ, ο 37χρονος Ελβετός συντρίβει οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο του, συνδυάζοντας μάλιστα ουσία και θέαμα. Μετά τον Μολδαβό, ο Φέντερερ δεν έχει χάσει σετ και για την ακρίβεια, με δυσκολία χάνει game.

Χωρίς καθόλου απώλειες σετ, θα πάει στον τελικό ο Τζον Ίσνερ, με πολύ καλή ψυχολογία αφού πέρυσι ήταν αυτός που πανηγύρισε τον τίτλο στην τελευταία χρονιά του Miami Open στο Key Biscayne και απ’ότι φαίνεται η νέα έδρα δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου αρνητικά.

Το αντίθετα, ο Αμερικανός σερβίρει καλύτερα από ποτέ και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και απέναντι στον Φέντερερ που φημίζεται για την ικανότητα στις επιστροφές του, απέναντι σε μεγάλους server.

Ο Ίσνερ έχει το εκπληκτικό 9-0 στα tie break που έχει δώσει αυτή την εβδομάδα στο Μαϊάμι, από τα 10 σετ που έχει παίξει μέχρι στιγμής.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Miami Open: Τελικός με φαβορί appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα