Υπονοούμενα Τσιτσιπά για Miami Open

Μετά την ήττα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό του Ακαπούλκο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το πρώτο Masters της σεζόν στο Μαϊάμι (24 Μαρτίου με 04 Απριλίου).

Ο 22χρονος πρωταθλητής, θα είναι το Νο2 του ταμπλό πίσω από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ καθώς οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Τιμ δεν θα ταξιδέψουν στη Φλόριντα. Εκτός Μαϊάμι είναι και ο Ρότζερ Φέντερερ που αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει το μεγάλο ταξίδι και να περιμένει τη χωμάτινη σεζόν στην Ευρώπη.

Γενικά

πολλοί τοπ δεν θα αγωνιστούν στο Miami Open και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ζβέρεφ στο Abierto Mexicano, άφησε κάποια υπονοούμενα για το τουρνουά, δικαιολογώντας την απόφαση των συναδέλφων του να παρακάμψουν τη διοργάνωση.

“Ειλικρινά, μου αρέσει το Μαϊάμι σαν τουρνουά αλλά δεν θέλω να σας πω ψέμματα και πιστεύω ότι φέτος δεν θα είναι τόσο καλό όπως στα προηγούμενα χρόνια. Δεν πιστεύω ότι θα είναι καλό σαν το Ακαπούλκο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Οπότε, πηγαίνω εκεί με χαμηλές προσδοκίες και δεν περιμένω πολλά από το ίδιο το τουρνουά.

Θα έχει άλλους περιορισμούς και θα λειτουργήσει με δικούς του κανόνες, με διαφορετικό σύστημα από τα υπόλοιπα. Μου αρέσει να παίζω εκεί αλλά χωρίς φιλάθλους θα είναι εντελώς διαφορετικό ενώ άκουσα ότι θα ισχύουν και άλλα πράγματα. Αυτό ίσως εξηγεί και την απουσία πολλών παικτών. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο αλλά σίγουρα δεν μου προκαλεί έκπληξη” είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

The post Υπονοούμενα Τσιτσιπά για Miami Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα