Miami Open: Έμαθε αντίπαλο η Σάκκαρη

Η 25χρονη Βραζιλιάνα (Νο62 του κόσμου) Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια θα είναι η 1η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη για τον 2ο γύρο του Miami Open.

Η φιναλίστ του Indian Wells θα αντιμετωπίσει για 2η φορά την Ελληνίδα τενίστρια μετά από περίπου 8 χρόνια και το τουρνουά της Μέριντα, με την Μάια να επικρατεί στα προημιτελικά με 6-3, 6-1. 

Η αριστερόχειρας Βραζιλιάνα, η οποία είχε μια εξαιρετική πορεία λίγες εβδομάδες νωρίτερα στο τουρνουά του Μόντερεϊ, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά για να αποκλειστεί από τη μετέπειτα κάτοχο του τίτλου, Λέιλα Φερνάντεζ, επικράτησε

την Τρίτη (22/3) της Ισπανίδας Νούρια Παρίθας Ντίαθ με 7-6(2), 6-2 στο πλαίσιο του 1ου γύρου. 

Η Μάια προέρχεται από πρόωρο αποκλεισμό από το Indian Wells χάνοντας στο 2ο γύρο από την Δανή Κλάρα Τάουσον, ενώ αυτή θα είναι η 4η συμμετοχή (σε κυρίως ταμπλό) στο Μαϊάμι. 

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει φτάσει ήδη στη Φλόριντα και προπονείται, στην περσινή διοργάνωση έφτασε στα ημιτελικά γνωρίζοντας την ήττα από την Μπιάνκα Αντρέσκου μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. 

Την Τετάρτη (23/3) αναμένεται να προκύψει και ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ να αντιμετωπίζει τον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ. 

MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-9h)

MIAMI OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | OOP

The post Miami Open: Έμαθε αντίπαλο η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα