Miami Open: Απίστευτος Περ απέκλεισε τον Κοκκινάκη!

Ο Μπενούα Περ έκανε την καλύτερη εμφάνιση της τελευταίας…10ετίας και με 6-4, 4-6, 7-5 σε 2 ώρες και 17 λεπτά απέκλεισε τον Θανάση Κοκκινάκη, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό του Miami Open! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος μπαίνει σε κυρίως ταμπλό Masters 1000 μετά τον Αύγουστο του 2022 και το National Bank

Open στο Μόντρεαλ. 

Ο Περ ήταν εκπληκτικός από τη θέση του service σταματώντας στους 20 άσους με μόλις 2 διπλά λάθη, τελείωσε το ματς με 84% κερδισμένους πόντους στο 1ο service (53/63), έσωσε 7/8 break-points του Κοκκινάκη, ενώ σημείωσε 56 winners! 

Στο 1ο set κι αφού ο Νο170 του κόσμου έσβησε και τα 4 break-points του Κοκκινάκη, “χτύπησε” στο 10ο game βρίσκοντας break παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 μετά από 43 λεπτά. 

Το 2ο set ξεκίνησε με τον Κοκκινάκη να σπαταλά και 5ο break-point στο πρώτο service-game του set, όμως η αμέσως επόμενη φορά ήταν και…φαρμακερή για τον Περ, με τον Κοκκινάκη να φτάνει στο (μοναδικό του) break και εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό service κράτησε μέχρι το τέλος ισοφαρίζοντας σε 1-1 σε 39 λεπτά. 

Με τους δύο παίκτες να παραχωρούν από μόλις δύο πόντους στο service  τους στα πρώτα 6 games του decider, ο Κοκκινάκης απείλησε με ακόμα 2 break-points στο 7ο game τα οποία ο Περ έσβησε κρατώντας το προβάδισμα (4-3). 

Όπως και στο 1ο set έτσι και στο 3ο o Περ επιτέθηκε σε κρίσιμο σημείο και συγκεκριμένα στο 12ο game στο οποίο ο Κοκκινάκης προηγήθηκε με 40/0! Ο Γάλλος μετά από 4 match-points λύγισε τον Αυστραλό φτάνοντας στη νίκη και παίρνοντας το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό στο τουρνουά της Φλόριντα.

MIAMI OPEN SINGLES DRAW QUALS | OPP (-6h)

The post Miami Open: Απίστευτος Περ απέκλεισε τον Κοκκινάκη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα