Malaga Open: Προημιτελικοί με… όλα τα φαβορί μέσα (vid)

Το Malaga Open αποτελεί ουσιαστικά το τελευταίο αγωνιστικό ραντεβού στο World Padel Tour πριν τη μεγάλη διακοπή του καλοκαιριού, οπότε όλες οι ομάδες είναι παρούσες διεκδικώντας ένα… φινάλε με τρόπαιο πριν τις διακοπές. Μπαίνοντας πλέον στα προημιτελικά, όλα τα φαβορί παραμένουν ενεργά στο ταμπλό, προσφέροντας έτσι σπουδαίες αναμετρήσεις τόσο για την Παρασκευή, όσο και για το Σαββατοκύριακο και την τελική ευθεία του τουρνουά.

Στους άνδρες, οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια θα αναμετρηθούν με τους Χάβι Γκαρίδο

και Χάβι Ρίκο, με το Νο1 δίδυμο στον κόσμο να έχει συντρίψει στον προηγούμενο γύρο με 6-0, 6-0 τους Λαμπέρτι και Περίνο. Αρκετά δυνατή μάχη θα περιμένει τους Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν, οι οποίοι θα συγκρουστούν με τους Φερνάντο Μπελαστεγκίν και Μιγκέλ Γιάνγκουας, ένα δίδυμο που έχει βρει καλή χημεία και μοιάζει έτοιμο να διεκδικήσει υπερβάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Padel Tour (@worldpadeltour)

Υπενθυμίζεται πως οι Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ δεν συμμετείχαν καθόλου στο Malaga Open, αφού ένας τραυματισμός του Στούπατσουκ κατά τη διάρκεια του Madrid P1 την προηγούμενη εβδομάδα τον κρατάει εκτός δράσης. Ο Αργεντινός πάντως έχει δηλώσει πως θα κάνει το παν για να αγωνιστεί στο Mendoza P1 που διεξάγεται στις αρχές Αυγούστου, για το Premier Padel.

Στις γυναίκες, οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ θα δοκιμαστούν απέναντι στις Αράνθα Οσόρο και Λουθία Σάινθ, ενώ οι Ντέλφι Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ ίσως να έχουν πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στις δίδυμες αδερφές Μάπι και Μάγιο Αλαγέτο. Οι δύο θρυλικές Ισπανίδες δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες έχουν δείξει πως είναι αρκετά κοντά στο να κάνουν μία μεγάλη αγωνιστική υπέρβαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Padel Tour (@worldpadeltour)

The post Malaga Open: Προημιτελικοί με… όλα τα φαβορί μέσα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα