Αθαναηλίδης: “Ανάσα για τη Ρόδο το Billie Jean King Cup”

Στη Ρόδο θα βρίσκεται από την προσεχή Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. και υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας Γιάννης Αθαναηλίδης, ο οποίος θα είναι «παρών» στην προκριματική φάση του διεθνούς τουρνουά Billie Jean King Cup, που ξεκινάει την προσεχή Τετάρτη 2 Αυγούστου.

O ίδιος αναφέρθηκε στο τουρνουά, που διοργανώνει ο Ρ.Ο.Α. στις εγκαταστάσεις του, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

«Η Ρόδος

έδωσε τα διαπιστευτήρια της πέρσι με την άψογη διοργάνωση το τουρνουά. Έτσι και φέτος η Ε.Φ.Ο.Α. εμπιστεύεται τη Ρόδο και τον Ρ.Ο.Α. για την προκριματική φάση του Billie Jean King Cup. Πέρσι, οι αποστολές των εθνικών ομάδων έμειναν ενθουσιασμένες από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία. Σε συλλογικό επίπεδο, στη Ρόδο υπάρχει πραγματική ανάπτυξη του τένις και ο Ρ.Ο.Α. δείχνει τα τελευταία χρόνια μία αξιοζήλευτη πρόοδο. Είναι leader στο Αιγαίο και βοηθάει όλα τα σωματεία να αναπτύξουν το άθλημα. Αυτό το εκτιμούμε και θεωρώ ότι οι επιτυχίες και οι μεγάλες διοργανώσεις θα συνεχιστούν.

Θεωρώ ότι το τουρνουά Billie Jean King Cup θα είναι μία ανάσα για όλο αυτό που βιώνει η Ρόδος. Η σκέψη όλων μας είναι δίπλα σ’ αυτούς που μάχονται στο μέτωπο της φωτιάς. Αυτό που συμβαίνει στη Ρόδο είναι ότι χειρότερο ψυχολογικά και ηθικά που μπορεί να συμβεί στον καθένα, ειδικά σε μία εποχή που το νησί ψάχνει να βρει τα πατήματα του. Το τουρνουά θα αποτελέσει μία αθλητική ανακούφιση για τα Ρόδο και πιστεύω ότι μέσα απ’ αυτά που περνάει τώρα το νησί, θα έρθουν οι καλύτερες μέρες» δήλωσε σχετικά.

The post Αθαναηλίδης: “Ανάσα για τη Ρόδο το Billie Jean King Cup” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα