IMG Futures Stars: Προχωράει στο consolation o Σπύρου

Με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου της δεύτερης ευκαιρίας, αλλά και με τα προημιτελικά στο κυρίως ταμπλό, συνεχίστηκε η δράση στο TATOI Club για το σημαντικό U12 τουρνουά IMG Futures Stars

Από ελληνικής πλευράς ο Ιάσωνας Σπύρου εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του consolation άνευ αγώνα, μετα από την απόσυρση του Ρεξ

Κούλμαν και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Τομάσο Πάντο που κέρδισε την Παρασκευή τον Όσκαρ Λασκόφσκι με 5-4(3), 4-0. 

Στο κυρίως ταμπλό ο Σπύρου συμμετείχε στο 4ο Group όπου γνώρισε δύο ήττες κόντρα στον Άρθρουρ Πούσιν με 6-1, 6-2 και στον Τριστάν Σάμερς με 6-3, 6-1 με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ταμπλό της δεύτερης ευκαιρίες. 

Από τη μεριά της η Ιωάννα Τσεπετονίδου αγωνίστηκε στο 8o Group όπου ηττήθηκε από την Εύα-Μαρία Μπουλάι με 6-4, 6-0 και την Κετόνγκ Γκούο με 6-0, 6-1, ενώ στον 1ο γύρο του consolation δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπεάτα Μαρεσόβα χάνοντας με 4-1, 4-2. 

Στο τουρνουά συμμετείχαν και οι δύο Κύπριοι, Γιάννης Λεοντής και Αναστάσης Μωσαϊκός με τον πρώτο να βρίσκεται στο 5ο Group ολοκληρώνοντας την παρουσία του με δύο ήττες κόντρα σε Αρκάντι Βάχλιν με 6-1, 6-1 και Ρεξ Κούλμαν με 6-0, 6-0, εξασφαλίζοντας μια θέση στο ταμπλό της δεύτερης ευκαιρίας. 

Εκεί, την Παρασκευή σημείωσε την πρώτη του νίκη στο τουρνουά κερδίζοντας τον Τριστάν Σάμερς με 4-1, 4-5(1), 10-5 παίρνοντας τη πρόκριση στα προημιτελικά όπου θα παίξει με τον Λουκά Σάγκεντερ που με τη σειρά του νίκησε δύσκολα τον Μωσαϊκό με 4-5(4), 4-0, 10-5. 

Ο Μωσαϊκός αγωνίστηκε στο 6ο Group του κυρίως ταμπλό όπου ξεκίνησε με ήττα κόντρα στον Ραφαέλ Φενίς με 6-4, 6-2, ενώ στον δεύτερο αγώνα του έδωσε μια τεράστια μάχη απέναντι στον Όσκαρ Λασκόφσκι γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 1-6, 6-4. 

The post IMG Futures Stars: Προχωράει στο consolation o Σπύρου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα