Madrid Open: Η Πεγκούλα σφράγισε την “4άδα” (vids)

00:12 5/5/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Νο12 του γυναικείου ταμπλό, Τζέσικα Πεγκούλα, έκανε δικό της το τελευταίο χρονικά εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Mutua Madrid Open, κερδίζοντας εντυπωσιακά την “γηπεδούχο”, Σάρα Σορίμπες Τόρμο (Νο47).

Η Αμερικανίδα πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση αυτή την εβδομάδα, πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη νίκη της στο τουρνουά και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά, την Ελβετή, Τζιλ Τάιχμαν.

Μετά από μια ώρα και 48 λεπτά αγώνα, η Τζέσικα Πεγκούλα

επικράτησε της Σάρα Σορίμπες Τόρμο με 6-4, 6-2 και έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική σεζόν που διανύει, με την 2η σερί πρόκρισή της στα ημιτελικά 1000αριού διοργάνωσης της WTA.

Εκεί, θα βρει την φοβερή φέτος, Τζιλ Μπελέν Τάιχμαν, που κέρδισε με 6-4, 6-3 την Ανχελίνα Καλίνινα (No37) και μπήκε στην “4άδα” χωρίς να χάσει set στο τουρνουά.

Μέχρι στιγμής μετράει 8-0 κερδισμένα, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά, τις: Κβίτοβα, Λέιλα Φερνάντεζ, Ριμπάκινα και Καλίνινα.

Η Ελβετή, Νο35 τενίστρια του κόσμου αυτή τη στιγμή, από την επόμενη εβδομάδα θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο Top30 της παγκόσμιας κατάταξης. Νωρίτερα φέτος, έφτασε και στα προημιτελικά του Dubau Championships (WTA 500).

Οι ημιτελικοί του γυναικείου ταμπλό στη Μαδρίτη

Τάιχμαν – Πεγκούλα

Αλεξάντροβα – Ζαμπέρ

WTA 1000 MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)

The post Madrid Open: Η Πεγκούλα σφράγισε την “4άδα” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα