Korea Open: Τίτλος για την Αλεξαντρόβα στη Σεούλ (vid)

Η Εκατερίνα Αλεξαντρόβα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εβδομάδα στο 250άρι τουρνουά της Σεούλ επικρατώντας στον τελικό της Γέλενα Οσταπένκο με 7-6(4), 6-0 μετά από 85 λεπτά. 

Για τη Ρωσίδα και Νο24 του κόσμου αυτός ήταν ο 3ος τίτλος καριέρας, αλλά και ο 2ος μέσα στο 2022 μετά από εκείνον στο Rosmalen Open τον περασμένο Ιούνιο. 

Για να φτάσει μέχρι τον τίτλο, η Αλεξάντροβα χρειάστηκε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή στο 1ο set, όπου βρέθηκε να χάνει με 5-3, για να επικρατήσει στο

tie-break, έχοντας σβήσει και set-point στο 12ο game

Στο 2ο σκέλος του τελικού η Αλεξαντρόβα, έκανε ό,τι ήθελε στο court απέναντι στην απογοητευμένη Οσταπένκο, ολοκληρώνοντας το set σε 24 λεπτά. 

Η Λετονή και Νο19 στον κόσμο ήταν τραγική στο 2ο service κλείνοντας το ματς με μόλις 28% (8/29), ενώ από την άλλη η Αλεξαντρόβα ήταν εκπληκτική στις ευκαιρίες της για break ολοκληρώνοντας τον τελικό με 6/7 break-points! 

Με αυτή τη νίκη η Αλεξαντρόβα την ερχόμενη Δευτέρα θα ανέβει στο Νο21 του κόσμου το οποίο αποτελεί νέο career high για τη Ρωσίδα. Μια θέση θα κερδίσει και η Οσταπένκο που με τους 125 βαθμούς που κέρδισε από το τουρνουά θα πλασαριστεί στο Νο17 του κόσμου. 

HANA BANK KOREA OPEN SINGLES MAIN DRAW | OOP (+6h)

The post Korea Open: Τίτλος για την Αλεξαντρόβα στη Σεούλ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα