Μετς: Εκτός τελικού Χούρκατς και Βαβρίνκα (vids)

Τα δυο μεγάλα ονόματα της ημιτελικής φάσης του φετινού Moselle Open, οι Χούμπερτ Χούρκατς και Στάνισλας Βαβρίνκα, ηττήθηκαν από τους Λορέντζο Σονέγκο και Αλεξάντερ Μπούμπλικ, αντίστοιχα!

Ως εκ τούτου, ο Νο2 του ταμπλό και υπερασπιστής του τίτλου, Πολωνός, καθώς και ο άτυχος, πρώην Νο3 τενίστας του κόσμου και κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων, Ελβετός, έμειναν εκτός τελικού στη Μετς.

Αρχικά ο Σονέγκο, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση

και με 7-6(5), 6-4 μετά από 100 λεπτά αγώνα, απέκλεισε τον… τελευταίο επιζώντα του Top10 στο τουρνουά και προκρίθηκε στον 5ο ΑΤΡ τελικό της καριέρας του.

Those hands! @lorenzo_sonego @MoselleOpen pic.twitter.com/j7c1VYw8KH

Tennis TV (@TennisTV) September 24, 2022

Ο 27χρονος Ιταλός και Νο65 στην παγκόσμια κατάταξη, θα προσπαθήσει να κατακτήσει το 1ο του τρόπαιο σε hard court θεσμό, αγωνιζόμενος την Κυριακή (25/9), κόντρα στον εξαιρετικό φέτος, Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Ο Καζάκος και Νο44 στον πίνακα της ΑΤΡ, εκμεταλλεύτηκε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο Σταν Βαβρίνκα και μετά από μόλις τρία games στον μεταξύ τους ημιτελικό, έκανε δικό του το εισιτήριο του τελικού.

Ο 37χρονος Ελβετός εγκατέλειψε την αναμέτρηση στο 2-1 πίσω με break, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού και ο Μπούμπλικ προκρίθηκε ξεκούραστα, στον 3ο του τελικό μέσα στο 2022 και 7ο στην καριέρα του (1-5).

Come back stronger, Stan! @stanwawrinka is forced to retire with injury in Metz. Alexander Bublik advances into the final@MoselleOpen pic.twitter.com/gCzuDgRd3Y

Tennis TV (@TennisTV) September 24, 2022

MOSELLE OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Μετς: Εκτός τελικού Χούρκατς και Βαβρίνκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα