Σαν Ντιέγκο: Για τον πρώτο τους τίτλο Νακασίμα-Γκιρόν (vid)

Μπράντον Νακασίμα και Μάρκος Γκιρόν θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο ATP 250 του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, μετά τις ημιτελικές νίκες επί των Ο’Κόνελ και Έβανς αντίστοιχα.

Ο 21χρονος Νακασίμα ο οποίος διαμένει στο Σαν Ντιέγκο, είναι μια νίκη από τον πρώτο ATP τίτλο της καριέρας του, κερδίζοντας δύσκολα με 6-4, 7-6(3) τον Αυστραλό, Κρίστοφερ Ο’Κόνελ στο 2ο ημιτελικό του Σαββάτου.

“Νιώθω υπέροχα. Είναι ο πρώτος μου τελικός φέτος και δεν υπήρχε καλύτερο

μέρος από το να το πραγματοποιήσω, στην πόλη μου το Σαν Ντιέγκο. Ειμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’αυτό. Προφανώς είναι μια εξαιρετική εβδομάδα. Νιώθω εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου και ανυπομονώ για τον τελικό αύριο” είπε το Νο69 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την πρόκριση στον τρίτο τελικό της καριέρας του.

Στον τελικό της Κυριακής (03:00GR) ο Νακασίμα θα αντιμετωπίσει τον Μάρκος Γκιρόν που προκρίθηκε στον πρώτο ATP τελικό της καριέρας του, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Νο1 του ταμπλό, Ντάνιελ Έβανς με 6-3, 7-5 σε 1 ώρα και 46 λεπτά.

“Είχα παίξει δύο φορές μαζί του και με κέρδισε και τις δύο, οπότε ήξερα ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που διαχειρίστηκα την πίεση” είπε ο 29χρονος Γκιρόν, Νο58 στον κόσμο που επίσης μένει στην Καλιφόρνια.

SAN DIEGO OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10)

The post Σαν Ντιέγκο: Για τον πρώτο τους τίτλο Νακασίμα-Γκιρόν (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα