Ο Κετσμάνοβιτς έσβησε 6MP και πέρασε στους “8” (vids)

Το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Τόκιο ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο με τον Μίομιρ Κετσμάνοβιτς να επικρατεί του Ντάνιελ Έβανς με 6-3, 3-6, 7-6(4) με τον Σέρβο ωστόσο να σβήνει 6 match-points(!) εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Japan Open

Miracle, ACHIEVED@MioKecmanovic saves SIX match points to defeat Dan Evans 6-3 3-6 7-6(4) in Tokyo. #RakutenOpen pic.twitter.com/rbBGXhCsXa

Tennis TV (@TennisTV) October 6, 2022

Μάλιστα ο Νο33 του κόσμου βρέθηκε πίσω με 40/0 στο 10ο game του 3ου set, όμως ο Βρετανός δεν κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι και να πάρει εκείνος την πρόκριση. 

Βέβαια, πριν συμβεί αυτό ο Έβανς είχε γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση καθώς βρέθηκε να χάνει με 4-1, για να πάρει από εκεί και πέρα τέσσερα σερί games κάνοντας το 5-4 έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία για να σφραγίσει την πρόκριση στο service του. 

Dandy

Dan Evans makes no mistake with this backhand down the line at #RakutenOpen pic.twitter.com/LHintg4Fu0

Tennis TV (@TennisTV) October 6, 2022

Ο Κετσμάνοβιτς ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε το χαμηλό ποσοστό του Έβανς στο 2ο service το οποίο από το 75% του 1ου set υποχώρησε στο 29% στο 2ο και στο 44% στο decider, αλλά και στην αποτελεσματικότητά του στις ευκαιρίες για break τελειώνοντας το ματς με 4/5 break-points. 

Finished with a flourish

Dan Evans in rise-n-grind mode in Tokyo. #RakutenOpen pic.twitter.com/4boPfW85BY

Tennis TV (@TennisTV) October 6, 2022

Στα προημιτελικά ο Κετσμάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε του Ισπανού Μπερνάμπες Θαπάτα Μιράλες με 6-1, 7-6(9). 

JAPAN OPEN TENNIS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+9h)

The post Ο Κετσμάνοβιτς έσβησε 6MP και πέρασε στους “8” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα