Προημιτελικός στην Οστράβα για Σφιόντεκ (vids)

Η Ίγκα Σφιόντεκ είχε απαιτητική πρεμιέρα στο WTA 500 τουρνουά της Οστράβα, όμως είδε την Άιλα Τομλιάνοβιτς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στα μέσα του 2ου set και να εγκαταλείπει τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, βρισκόταν μπροστά με set, όταν είδε την Αυστραλή αντίπαλό της, να αναγκάζεται να πετάξει λευκή πετσέτα στο 7-5, 2-2, μετά από μια ώρα και 44 λεπτά μάχης.

Η 21χρονη

Πολωνή, προκρίθηκε με αυτό τον τρόπο, στην προημιτελική φάση του Ostrava Open, όπου θα αντιμετωπίσει, μια εκ των Καρολίνα Μούκοβα και Κάτι ΜακΝάλι.

No.1 seed @iga_swiatek advances to the quarterfinals after Tomljanovic retires.

Final score: 7-5, 2-2#OstravaOpen pic.twitter.com/9ghlYytY66

wta (@WTA) October 5, 2022

Μέχρι το σημείο της εγκατάλειψης από την Τομλιάνοβιτς, η Σφιόντεκ δεν ήταν σταθερή, αντιμετώπισε προβλήματα πίσω από το σερβίς της και δέχθηκε δυο breaks, όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει προβάδισμα με set.

Το 4-1 του 1ου κομματιού, έγινε 4-4, με τη Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης, να χάνει δυο break points για να πάρει προβάδισμα με 4-5. Η Πολωνή άντεξε, κράτησε το σερβίς της και λίγες στιγμές αργότερα έκανε το 1-0 με 7-5.

Το 2ο set ξεκίνησε με break για την Τομλιάνοβιτς (0-1), με τη Σφιόντεκ να το παίρνει πίσω άμεσα (1-1), πριν η 29χρονη Αυστραλή βάλει πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση.

Why save the fun of sliding for just clay szn @iga_swiatek | #OstravaOpen pic.twitter.com/AtenUGXpVG

wta (@WTA) October 5, 2022

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Νο23 τενίστρια του κόσμου, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και με εντυπωσιακή νίκη 6-2, 6-2 επί της Σέλμπι Ρότζερς, πέρασε στις “16” του τουρνουά.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη Νο6 του ταμπλό, Μπελίντα Μπέντσιτς. Αυτή, ήταν η 6η σερί νίκη της Τσέχας στο Tour, μετά τον τίτλο που κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ταλίν της Εσθονίας (WTA 250).

AGEL OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Προημιτελικός στην Οστράβα για Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα