Astana Open: Με κεκτημένη ταχύτητα ο Τζόκοβιτς (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραχώρησε μόλις δύο games στον Χιλιανό και Νο81 του κόσμου Κρίστιαν Γκάριν στο επιβλητικό 6-1, 6-1 μέσα σε μόλις 62 λεπτά αγώνα κάνοντας ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Astana Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραχώρησε μόλις δύο games στον Χιλιανό και Νο81 του κόσμου Κρίστιαν Γκάριν στο επιβλητικό 6-1, 6-1 μέσα σε μόλις 62 λεπτά αγώνα κάνοντας ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Astana Open

Ο

Σέρβος τελείωσε την αναμέτρηση με 4 άσους (κανένα διπλό λάθος), παραχώρησε μόλις 6 πόντους στον Χιλιανό στο service του έχοντας 81% στο 1ο και 86% στο 2ο, ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 8 ευκαιρίες για break. 

Trademark @DjokerNole #AstanaOpen pic.twitter.com/0Hs2jT6bF4

Tennis TV (@TennisTV) October 5, 2022

Ο Τζόκοβιτς βρήκε break με το “καλημέρα” (2-0), με τον Γκαρίν να μειώνει σε 2-1, το οποίον ήταν και το τελευταίο game του στο set, καθώς από εκεί και πέρα ακολούθησαν τέσσερις σερί κερδισμένα games του Νόλε, ο οποίος έκανε το 1-0. 

Το service του Γκάριν πιέστηκε και στο 2ο σκέλος του αγώνα, με τον Χιλιανό να κρατάει δύσκολα στο πρώτο του service-game στο 2ο set σβήνοντας break του Τζόκοβιτς και ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον Γκαρίν, με τον Τζόκοβιτς να κάνει ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι και με 5 διαδοχικά games να σφραγίζει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στη φάση των “16” ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Μπόουτικ φαν ντε Ζάντσχουλπ, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε του Καζάκου Μπέιμπιτ Ζουκάγιεφ. 

ASTANA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+3h)

The post Astana Open: Με κεκτημένη ταχύτητα ο Τζόκοβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα