Σφιόντεκ και Φριτζ σε φόρμα για το back to back

19:44 7/3/2023 - Πηγή: Tennis24

Οι περσινοί νικητές της ερήμου της Καλιφόρνια, Ίγκα Σφιόντεκ και Τέιλορ Φριτζ βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, για να διεκδικήσουν ξανά τα σκήπτρα, της διοργάνωσης του Indian Wells.

H No1 τενίστρια στον κόσμο, θα επιδιώξει να γίνει η 1η γυναίκα που κάνει το back to back στην Καλιφόρνια μετά από τρεις δεκαετίες, με τελευταία την Μαρτίνα Ναβρατίλοβα το 1991.

Η 21χρονη Πολωνή την περασμένη χρονιά, επικράτησε της Μαρίας Σάκκαρη στον τελικό, για να κάνει δικό της στην συνέχεια το Sunshine Double

και να σημειώσει ένα σερί 37 διαδοχικών νικών.

Στην φετινή διοργάνωση, δεν θα έχει εύκολο έργο καθώς από τον 3ο γύρο θα πρέπει πολύ πιθανώς να ξεπεράσει το εμπόδιο της νικήτριας του 2019, Μπιάνκα Αντρέσκου, ενώ η πολύ φορμαρισμένη Αρίνα Σαμπαλένκα, έρχεται με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Στο αντρικό ταμπλό, ο Τέιλορ Φριτζ εξέπληξε άπαντες την περσινή χρονιά, επικρατώντας με τραυματισμένο αστράγαλο του 22 φορές νικητή Grand Slam, Ράφα Ναδάλ, για να φτάσει στην κατάκτηση του 1ου τίτλου σε 1000αρι τουρνουά στην καριέρα του.

Φέτος ο Καλιφορνέζος, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον Ισπανό καθώς o τρεις φορές νικητής στο Indian Wells, θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού. Το ίδιο ισχύει και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος, λόγο των μέτρων για τους ανεμβολίαστους ταξιδιώτες στις ΗΠΑ, δεν θα συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά.

Ο Φριτζ που βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση, προέρχεται από την κατάκτηση του Delray Beach ενώ αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Ακαπούλκο, από τον συμπατριώτη του, Τόμι Πολ.

Ο 25χρονος, στον δρόμο προς τον τελικό θα βρει μπροστά του σημαντικά ονόματα όπως αυτά του προερχόμενου από τραυματισμό Κάρλος Αλκαράθ (Νο2), Κάσπερ Ρουντ (Νο4), Φέλιξ-Οζέ Αλιασίμ (Νο8), αλλά και του φορμαρισμένου Γιάνικ Σίννερ (Νο13).

The post Σφιόντεκ και Φριτζ σε φόρμα για το back to back appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα