Indian Wells: Πρεμιέρα στο διπλό για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινούν την προσπάθειά τους στο Indian Wells από τα διπλά, με την Ελληνίδα τενίστρια να αγωνίζεται πλάι στην καλή της φίλη, Άιλα Τομλιάνοβιτς επιστρέφοντας στα διπλά μετά από περίπου ένα χρόνο, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει για 2ο σερί τουρνουά πλάι στον Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεζ με τους δύο παίκτες να προέρχονται από τον τίτλο στο 500άρι τουρνουά του Ακαπούλκο. 

Τσιτσιπάς και Λόπεζ θα ριχτούν πρώτοι στη μάχη απέναντι στους φιναλίστ του τουρνουά της Μασσαλίας (Open 13) τον περασμένο Φεβρουάριο, Ρέιβεν Κλάασεν

(Ν. Αφρική) και Μπεν ΜακΛάχλαν (Ιαπωνία) σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει όχι πριν τις 22:30GR. 

Περίπου στις 02:00GR αναμένεται να ξεκινήσει και η αναμέτρηση της Σάκκαρη, η οποία έχοντας ως παρτενέρ την Τομλιάνοβιτς θα αντιμετωπίσουν τις Πέτρα Μάρτις (Κροατία) και Σέλμπι Ρότζερς (ΗΠΑ). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Τομλιάνοβιτς, όσο και η Μάρτιτς θα αγωνιστούν νωρίτερα (21:00GR) και στο μονό, κόντρα σε Σοράνια Κιρστέα και Ταμάρα Ζίντανσεκ, αντίστοιχα. 

Στις 23:00GR είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της Έμα Ραντουκάνου με την Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ενώ αμέσως μετά η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα θα παίξει με την Αμερικανίδα Άλισον Ρίσκε (01:00GR).

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Indian Wells: Πρεμιέρα στο διπλό για Σάκκαρη και Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Indian Wells, Πρεμιέρα, Σάκκαρη, Τσιτσιπά,Indian Wells, premiera, sakkari, tsitsipa