IMG Futures Stars: Πρώτη νίκη για Παναγιωτίδου

Η Λυδία Παναγιωτίδου σημείωσε την πρώτη νίκη της στο IMG Futures Stars που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Tatoi Club, επικρατώντας της 11χρονης Σουηδής Γκρέις Μπερνστάιν με 6-4, 6-0 διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της (έστω και μαθηματικές) για την πρωτιά στον 7ο όμιλο. 

Η 12χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα περιμένει την Πέμπτη (28/4) τον τελευταίο αγώνα του ομίλου με την Μπέρνσταϊν να αντιμετωπίζει την Ιζαμπέλα Ανγκελίνα Άμπεντροθ από την οποία η Παναγιωτίδου

είχε ηττηθεί πολύ δύσκολα στην πρεμιέρα. 

Για την ώρα η Παναγιωτίδου βρίσκεται στο 1-1 στον όμιλο με 27-18 games, ενώ η Γερμανίδα έχει 1-0 και 14-15 games, με την Μπέρνσταϊν να έχει ήδη χάσει κάθε ελπίδα για πρόκριση στα προημιτελικά. Θυμίζουμε ότι την πρόκριση στην 8άδα παίρνουν οι 8 που θα τερματίσουν πρώτοι σε κάθε όμιλο. 

Στα αγόρια είχαμε την πρεμιέρα του 12χρονου Αλέξανδρου Αυγέρη, ο οποίος ηττήθηκε από τον 12χρονο Σουηδό Έρικ Τεν με 6-2, 6-4 και την Πέμπτη θα αγωνιστεί απέναντι στον Κροάτη Γκρέγκορι Γκόρσκι, ο οποίος μετράει ήδη μια νίκη στον 1ο όμιλο. 

Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει και ο 6ος όμιλος στον οποίον συμμετέχει ο Ραφαήλ Παγώνης, με τον 10χρονο Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον 11χρονο Ισπανό  Ραφαέλ Ντομενέκ Γκαρσία στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου και το εισιτήριο για τα προημιτελικά. 

Την Τρίτη ο Παγώνης, ο νεαρότερος παίκτης του ταμπλό, έκανε σπουδαία εμφάνιση επικρατώντας με 6-0, 6-0 του Αυστραλού Ζακ Ρομέο Ρουπ, ενώ σήμερα ο Αυστραλός γνώρισε και δεύτερη ήττα αυτή τη φορά με 6-0, 6-1, από τον Γκαρσία. 

Τη 2η ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια, υπέστη και ο αδερφός του Κάρλος Αλκαράθ, Χάιμε, ο οποίος έχασε από τον Γάλλο Έβαν Γκιουρέσκου με 6-2, 6-0 για τον 2ο όμιλο. 

IMG FUTURE STARS DRAW | OOP

The post IMG Futures Stars: Πρώτη νίκη για Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα