Έφτασε τις επτά σερί ήττες ο Τιμ (vids)

Ο Ντομινίκ Τιμ δεν κατάφερε ούτε στο Εστορίλ να πετύχει την 1η του νίκη μετά τις 12 Μαΐου του 2021, καθώς στο ντεμπούτο του στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά της Πορτογαλίας, ηττήθηκε από τον Νο58 τενίστα στον κόσμο, Μπενζαμά Μπονζί.

Ο Αυστριακός, γνώρισε την 7η συνεχόμενη ήττα του στο Tour και 3η για φέτος, και μάλιστα χωρίς να κερδίσει set, παρά το γεγονός ότι έφτασε σε σημείο να έχει

στα χέρια του τρία set points για να φέρει το ματς στο 1-1.

Μετά από μια ώρα και 47 λεπτά αγώνα, ο Τιμ ηττήθηκε με 6-3, 7-6(9) από τον 25χρονο Γάλλο και έμεινε εκτός συνέχειας του Estoril Open από τον 1ο μόλις γύρο. Ο Μπονζί, στους “16” θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Σεμπάστιαν Κόρντα και Πιέρ Ουγκ Ερμπέρ.

Bonzi is too good @BenjaminBonzi comes through a great match with Thiem 6-3 7-6!#EstorilOpen pic.twitter.com/TROiXHAp9H

Tennis TV (@TennisTV) April 26, 2022

Ο Τιμ, εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σύγκριση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του στο 2022, όμως δεν βρήκε τις λύσεις που έψαχνε στα κρίσιμα σημεία, έδειξε αδυναμία πίσω από το σερβίς του και εν τέλει ηττήθηκε με straight sets.

Στο tie-break του 2ου set, ο Αυστριακός είχε στη διάθεσή του τρία set points, το ένα μάλιστα στο σερβίς του, όμως δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Αφού πρώτα έσωσε match point στο 6-5, είχε set point στο 6-7, στο 7-8 και το 8-9, όμως εν τέλει έχασε τρεις συνεχόμενους πόντους και αποχαιρέτησε με πικρό τρόπο το τουρνουά, κρατώντας βέβαια και αρκετά θετικά σημάδια από τη βελτίωση στο παιχνίδι του.

The drop shot return @domithiem #EstorilOpen pic.twitter.com/CVdGAP6L5f

Tennis TV (@TennisTV) April 26, 2022

ATP 250 ESTORIL OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Έφτασε τις επτά σερί ήττες ο Τιμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα