Madrid Open: Αποσύρθηκε η Σφιόντεκ!

Η Νο1 του κόσμου ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το τουρνουά της Μαδρίτης αυτής της εβδομάδας λόγω τραυματισμού στον δεξί ώμο. 

Η 20χρονη Πολωνή, η οποία μετράει 23 σερί νίκες, έγινε η πρώτη παίκτρια που κατακτά τα πρώτα τρία τουρνουά WTA 1000, αλλά και η 4η νεαρότερη που κατέκτησε το Sunshine Double σε Καλιφόρνια (Indian Wells) και Φλόριντα (Miami Open). 

Την Τετάρτη, με ανάρτησή της στα social media ανέφερε ότι θα πρέπει

να φροντίσει το χέρι της το οποίο την ταλαιπωρεί από το Miami Open, ενώ τόνισε ότι θα αγωνιστεί κανονικά τόσο στη Ρώμη, όσο και στο Roland Garros

“Μετά από την έντονη περασμένη εβδομάδα (σ.σ Porsche Tennis GP), και την κατάκτηση του 4ου σερί τίτλου, ήρθε η ώρα να φροντίσω το χέρι μου που έχει ταλαιπωρηθεί από το Miami Open και δεν είχα την ευκαιρία να το φροντίσω σωστά. Χρειάζομαι ένα διάλειμμα από τους συνεχόμενους αγώνες για τη σωστή θεραπεία γι’ αυτό το λόγο δυστυχώς θα πρέπει να αποσυρθώ από το Madrid Open. Το σώμα μου χρειάζεται ξεκούραση, ενώ θα έχω και το χρόνο για να προετοιμαστώ για τη Ρώμη και το Παρίσι. Ευελπιστώ να παίξω πολλές φορές στο μέλλον στη Μαδρίτη και ανυπομονώ γι’ αυτό.”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Tweets by iga_swiatek

Η Σφιόντεκ είχε τοποθετηθεί στο Νο1 του ταμπλό, εκεί που βρίσκεται και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα συναντούσε (θεωρητικά) την Πολωνή στα ημιτελικά.

The post Madrid Open: Αποσύρθηκε η Σφιόντεκ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα