Hopman Cup: Ήττα στην πρεμιέρα για Ρούνε (vids)

O Χόλγκερ Ρούνε δεν κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη για την Δανία, με τον 20χρονο και Νο6 του κόσμου να γνωρίζει την ήττα από τον Ελβετό και Νο160 του κόσμου, Λεάντρο Ρίντ με 6-4, 6-3 σε μια αναμέτρηση που κράτησε μόλις 67 λεπτά, στην πρεμιέρα του ανανεωμένου Hopman Cup που διεξάγεται στη Νίκαια της Γαλλίας

Ο Ελβετός έκανε εξαιρετική δουλειά από τη θέση του service παραχωρώντας μόλις 3 πόντους

πίσω από το πρώτο (28/31) και 12 συνολικά, ενώ βρήκε ένα break σε κάθε set φτάνοντας στη νίκη. Νωρίτερα η Κλάρα Τάουσον, η οποία εμφανίστηκε με δεμένο το αριστερό της γόνατο, επικράτησε της Σελίν Ναφ με 6-2, 6-3 κάνοντας το 1-0 για την Δανία. 

Το μοναδικό παιχνίδι της 1ης ημέρας του τουρνουά, θα κριθεί στο διπλό εκεί όπου Τάουσον και Ρούνε θα αντιμετωπίσουν το ελβετικό δίδυμο, Ναφ/Ριντ. 

Στο τουρνουά συμμετέχουν 6 χώρες, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 3ων ομάδων με τις πρώτες από κάθε όμιλο να συναντώνται στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Στο πρώτο γκρουπ θα βρεθούν οι Δανία του Χόλγκερ Ρούνε, η Ελβετία και η Γαλλία, ενώ στο δεύτερο βρίσκονται η Ισπανία με τον Νο1 του κόσμου Κάρλος Αλκαράθ, η Κροατία με το δυνατό δίδυμο Ντόνα Βέκιτς και Μπόρνα Τσόριτς και το Βέλγιο. 

Οι αγώνες περιλαμβάνουν έναν αγώνα μονό γυναικών, έναν αγώνα μονό ανδρών και ένα διπλό μικτό. Οι αναμετρήσεις είναι best of 3 με το decider set να κρίνεται στο super tie-break.

Χώρες – Συμμετοχές

Ισπανία: Ρεμπέκα Μασάροβα/Κάρλος ΑλκαράθΔανία: Κλάρα Τάουσον/Χόλγκερ ΡούνεΚροατία: Ντόνα Βέκιτς/Μπόρνα ΤσόριτςΓαλλία: Αλιζέ Κορνέ/Ρισάρ ΓκασγκέΒέλγιο: Ελίζε Μέρτενς/Νταβίντ ΓκοφάνΕλβετία: Σελίνε Νεφ/Λεονάρντο Ριντ

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 19 Ιουλίου 

Δανία – Ελβετία (17:00 GR)

Πέμπτη 20 Ιουλίου

Ελβετία – Βέλγιο (16:00 GR)Δανία – Γαλλία (17:00 GR)

Παρασκευή 21 Ιουλίου

Ελβετία – Γαλλία (16:00 GR)Βέλγιο – Ισπανία (17:00 GR)

Σάββατο 22 Ιουλίου 

Κροατία – Ισπανία (17:00 GR)

Κυριακή 23 Ιουλίου

Τελικός (17:00 GR)

The post Hopman Cup: Ήττα στην πρεμιέρα για Ρούνε (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hopman Cup, Ήττα, Ρούνε,Hopman Cup, itta, roune