Όλομουτς: Πρεμιέρα με νίκη για τη Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθειά της στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων στο Όλομουτς της Τσεχίας, με την Ελληνίδα τενίστρια και Νο290 του κόσμου να επικρατεί της Ολλανδής Λέξι Στίβενς με 6-1, 2-6, 6-4 μετά από 2 ώρες και 16 λεπτά. 

Για να φτάσει στη νίκη η Σακελλαρίδη χρειάστηκε να σπάσει 5 φορές το service της Νο462 του κόσμου (5/14), ενώ από την πλευρά της η Ολλανδή εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 9 ευκαιρίες της για break. 

Το 1ο set ήταν επιβλητικό για την Νο11

του ταμπλό η οποία προηγήθηκε με 4-0 για να το κλείσει με 6-1, ενώ στο αμέσως επόμενο set ήταν η σειρά της Στίβενς να πάρει προβάδισμα με 4-1, κλείνοντας το set στη συνέχεια με 6-2. 

Στο 3ο set η Σακελλαρίδη βρήκε break νωρίς (2-1) με την Στίβενς να το παίρνει άμεσα πίσω (2-2) και την Ελληνίδα τενίστρια με νέο break να κάνει το 3-2, το οποίο αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε κάνοντας στη συνέχεια το 4-2. 

Από εκεί και πέρα η Σακελλαρίδη κατάφερε να κρατήσει το service της σφραγίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την τενίστρια από την Κροατία και Νο277 του κόσμου, Λέα Μπόσκοβιτς. 

Οι δύο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν με την Μπόσκοβιτς να έχει κερδίσει και στα δύο παιχνίδια. Το πρώτο ήταν τον Αύγουστο του 2022 στα ημιτελικά στο 60άρι τουρνουά του Χένχιγκεν, ενώ η δεύτερη αναμέτρηση τον Οκτωβρίου του ίδιου χρόνου στην Τρνάβα. 

The post Όλομουτς: Πρεμιέρα με νίκη για τη Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα