Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U14: Στην 8άδα της 2ης ευκαιρίας η Νούτσου

Η Στελίνα Νούτσου, μετά από την ήττα της στο κυρίως ταμπλό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μοστ (Τσεχία), από την Αυστριακή και Νο14 του ταμπλό, Άννα Πίρσερ, αγωνίστηκε την Τετάρτη στο bonus draw, εκεί όπου επιβλήθηκε της Φινλανδής Νικόλ Αμάντα με 5-4, 4-0, που την έφερε στη φάση των “16”. 

Ωστόσο, με την απόσυρση της Ρουμάνας Μαρία Εκέγκογιαν

η Ελληνίδα τενίστρια πέρασε με walkover στα προημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Χόλι Σμαρτ (Μ. Βρετανία) και Ρομίνα Χίνκου (Ρουμανία). 

Στις άλλες ελληνικές συμμετοχές της ημέρας, η Κατερίνα Ουσταμπασίδου έκανε μια μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην Νο9 της Ευρώπης (U14) την Τσέχα Λούσι Σλαμενίκβα με την Νο1 Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει τον αποκλεισμό στις “32” του κυρίως ταμπλό με 6-3, 6-3. 

Δύσκολη αποστολή είχε και ο Ραφαήλ Γακόπουλος απέναντι στον Τσέχο και Νο13 στην Ευρώπη, Γιάκουμπ Κούσι με τον Έλληνα τενίστα να μένει εκτός 16άδας του κυρίως ταμπλό χάνοντας με 6-3, 6-1. 

Μαζί με την Νούτσου, στο ταμπλό της 2ης ευκαιρίας, αγωνίστηκε και ο Άλκης Μιχαλακόπουλος, ο οποίος ηττήθηκε από τον Βόσνιο Νόβακ Γιατσίμοβιτς με 4-2, 4-0. 

The post Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U14: Στην 8άδα της 2ης ευκαιρίας η Νούτσου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα