Group chat αξίας… 56 Grand Slam τίτλων

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός group chat στο WhatsApp το οποίο μοιράζεται με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ και φυσικά περιλαμβάνει 56 Grand Slam τίτλους!

Ανεπανάληπτη αρχή στη σεζόν έχει κάνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς που “τρέχει” το τέλειο 14-0 στα μονά μετά και τη νίκη του επί του Μάλεκ Τζαζίρι στην πρεμιέρα του στο Dubai

Championships.

Ο Νόλε ήταν σε πολύ εύθυμη διάθεση μετά την πολύ ικανοποιητική πρεμιέρα του στα Εμιράτα και μίλησε στο σημαντικότερο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης αποκαλύπτοντας την ομαδική συνομιλία που διατηρεί μαζί με τους άλλους δύο θρύλους του αθλήματος στο WhatsApp!

“Δεν είμαστε φυσικά ενεργοί όλες τις ώρες. Τις περισσότερες φορές δεν είμαστε. Ωστόσο, όταν είμαστε συνδεδεμένοι και οι τρεις, πάντα μιλάμε. Τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό νομίζω ωφελεί τόσο εμάς όσο και το άθλημά μας” ανέφερε ο Νόλε.

Βαδίζοντας προς τα 33 του χρόνια, συνεχίζει να βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική, σωματική και πνευματική κατάσταση. Υπάρχει κάποιο “μυστικό της επιτυχίας” για τον Σέρβο τενίστα;

“Κάθε χρόνο προσαρμόζομαι στις αλλαγές που βιώνω ως άνθρωπος και ως αθλητής. Δεν πιστεύω σε καταστάσεις όπως το να μένεις παγιωμένος σε μια θέση ή σε μια ζώνη άνεσης. Δεν πιστεύω καν ότι υπάρχει ζώνη άνεσης. Πιστεύω ότι κάθε μέρα δέχεσαι προκλήσεις για να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς”.

“Με την ομάδα μου, δοκιμάζω διαρκώς καινούρια πράγματα σε επίπεδο προπόνησης, αποθεραπείας ή τακτικών. Κάνουμε νέους συνδυασμούς, αναμιγνύουμε φόρμουλες. Δεν έχει δουλέψει πάντα. Αλλά η διεργασία της διαρκούς δουλειάς είναι αυτό που μετράει”.

“Φυσικά, έχω δουλέψει πάρα πολύ στο γυμναστήριο και στο πνευματικό κομμάτι. Έχω καταφέρει να είμαι σε μια σταθερά δυνατή πνευματική κατάσταση που μου δίνει τη δυνατότητα να δίνω το peak στους αγώνες μου” συνόψισε ο θρύλος του αθλήματος.

Κώστας Αϊτάκης

The post Group chat αξίας… 56 Grand Slam τίτλων appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα