Δεύτερη σερί ήττα για Κένιν – VIDEO

Χωρίς νίκη στο Tour μετά το κερδισμένο Αυστραλιανό Όπεν βρίσκεται η Σοφία Κένιν που αποκλείστηκε πρόωρα και από τη Ντόχα…

To hangover του κερδισμένου Αυστραλιανού Όπεν καλά κρατεί για τη Σοφία Κένιν!

Η 22χρονη Αμερικανίδα πανηγύρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία της επαγγελματικής της καριέρας πριν από έναν μήνα με την κατάκτηση του πρώτου της Major στη Μελβούρνη αλλά τα επόμενα δείγματα γραφής της έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Στο Ντουμπάι ηττήθηκε

από τη μετέπειτα φιναλίστ και σε εξαιρετική κατάσταση, Έλενα Ριμπάκινα, ενώ στη Ντόχα, η 19χρονη Ουκρανή Νταγιάνα Γιαστρέμσκα την κέρδισε ελεγχόμενα με 6-3, 7-6(4).

Σε καμία περίπτωση, δεν θυμίζει την τενίστρια που μερικές εβδομάδες πριν έπαιζε το τένις της ζωής της για να φτάσει στο παρθενικό της Grand Slam παρά το ελαφρυντική ότι οι δύο ήττες της έχουν έρθει κόντρα σε νεαρές και εξαιρετικά ταλαντούχες τενίστριες.

Σε κάθε περίπτωση, βλέπουμε για νιοστή φορά το “ευμετάβλητο” του γυναικείου τουρ με την Κένιν να προστίθεται στις περιπτώσεις των κατόχων Slam που όχι μόνο δεν έχουν επιβάλει κανενός είδους κυριαρχία, αντίθετα, πασχίζουν για να περάσουν τον πρώτο γύρο των επόμενων τουρνουά.

“Είναι εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει. Από το σημείο, πριν ένα μήνα, του να παίζω το καλύτερο τένις της ζωής μου στο να παίζω, όχι το χειρότερο τένις, αλλά κάτι ανεπαρκές για μένα είναι σίγουρα απογοητευτικό. Παίζω χωρίς ένταση, δίχως καθαρό μυαλό στους κρίσιμους πόντους, γενικά σαν να είμαι εκτός ρυθμού” ανέφερε μετά την ήττα της η Κένιν.

Όπως “πάσχισε” και στην έναρξη του αγώνα της κόντρα στην Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο και η Πέτρα Κβίτοβα με την απάντηση της Τσέχας μετά το χαμένο πρώτο σετ να είναι όμως αποστομωτική, 4-6, 6-3, 6-0.

Πολύ πιθανό να τεθεί για δεύτερη σερί εβδομάδα αντιμέτωπη με την Αρίνα Σαμπαλένκα είναι η Μαρία Σάκκαρη καθώς η Λευκορωσίδα είναι η πιθανή επόμενη αντίπαλος της 24χρονης πρωταθλήτριάς μας μετά τη νίκη της επί της Ανέτ Κονταβέιτ στα τρία σετ.

.@Petra_Kvitova comes back to beat Suárez Navarro, 4-6, 6-3, 6-0.

Great exchange at the net #QTO2020 pic.twitter.com/DESkBcAKq0

WTA (@WTA) February 25, 2020

DOHA TOTAL OPEN DRAW | OOP (+1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεύτερη σερί ήττα για ΚένινVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα