Fed Cup: Η κλήρωση της Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Fed Cup, όπου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club από τις 18-21 Απριλίου. Δείτε τους αντιπάλους της Εθνικής μας ομάδας…

Το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Τατοϊου έγινε η κλήρωση για τους ομίλους στην Β’ κατηγορία του Fed Cup, με την συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας η οποία θα έχει στο ρόστερ της και το μεγάλο αστέρι της, την Μαρία Σάκκαρη.

Εν αναμονή λοιπόν

της έναρξης της διοργάνωσης στο Tatoi Club, όπου μάλιστα τα εισιτήρια φεύγουν με γρήγορους ρυθμούς, η Ελλάδα έμαθε τους αντιπάλους της. Το ρόστερ της Εθνικής μας αποτελείται από τις Σάκκαρη, Γραμματικοπούλου, Κορδολαίμη και Αντωνάκη.

Με την Δανία και την Αίγυπτο θα αναμετρηθούν τα κορίτσια της Εθνικής, με μοναδικό στόχο την κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο και την ευκαιρία για διάκριση, συμμετέχοντας στα play-off ανόδου για την Α’ κατηγορία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Τατοϊου από αύριο, Τετάρτη, μέχρι και το Σάββατο (18-21 Απριλίου), ενώ στον άλλο όμιλο η επικεφαλής Νορβηγία, κληρώθηκε με αντιπάλους την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, το Λουξεμβούργο και το Ισραήλ.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Fed Cup: Η κλήρωση της Ελλάδας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα