Déjà vu για την Μαρία στην Αγία Πετρούπολη – VIDEO

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε ούτε φέτος να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιούλια Γκέργκες στον 1ο γύρο του Ladies Trophy στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, και είπε αντίο πρόωρα στην indoor διοργάνωση…

Ότι ακριβώς έπαθε έναν χρόνο πριν από την Γερμανίδα, έπαθε και σήμερα η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στα δυο σετ από την Γιούλια Γκέργκες και αποχαιρέτησε το Premier τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Μετά από 72 λεπτά αγώνα, η Γκέργκες επικράτησε με 6-2, 7-5 της Μαρίας και την

απέκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, παρότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική της κατάσταση.

.@juliagoerges books her place in the @Formula_TX second round!

Seals the win over Sakkari 6-2, 7-5! pic.twitter.com/GZWnXKOxIG

WTA (@WTA) 29 Ιανουαρίου 2019


Η Σάκκαρη δεν μπόρεσε ούτε φέτος λοιπόν να ξεκολλήσει από τον 1ο γύρο του τουρνουά, χάνοντας μάλιστα με παρόμοιο σκορ από αυτό που ηττήθηκε από την Γκέργκες πέρυσι (6-2, 7-6).

Αυτήν, ήταν η τρίτη σερί ήττα της 23χρονης Ελληνίδας από το Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Αν και στο δεύτερο σετ η Μαρία βρέθηκε μπροστά με μπρέικ (0-2) και έφτασε σε σημείο να προηγείται με 3-5 και να έχει σετ πόιντ στο σερβίς της Γερμανίδας, δεν μπόρεσε εν τέλει να στείλει το ματς σε τρίτο και καθοριστικό σετ.

Αφού πρώτα κράτησε το σερβίς της, η Γκέργκες “έσπασε” το σερβίς της Σάκκαρη στο αμέσως επόμενο γκέιμ, όταν και η Ελληνίδα σέρβιρε για το 1-1, γράφοντας έτσι το 5-5. Λίγες στιγμές αργότερα η Γκέργκες τελείωσε με ακόμη δυο συνεχόμενα κερδισμένα γκέιμς τον αγώνα, παίρνοντας το σετ με 7-5.

ST. PETERSBURG LADIES TROPHY SINGLES DRAW | OOP(-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Déjà vu για την Μαρία στην Αγία Πετρούπολη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα