Diriyah Tennis Cup: Ένα βήμα από το… 1.000.000$ ο Φριτς

Ο Τέιλορ Φριτς κέρδισε τη μεγάλη μάχη με αντίπαλο τον Κάμερον Νόρι και προκρίθηκε για 1η φορά στην καριέρα του, στον τελικό του… πλουσιοπάροχου τουρνουά επίδειξης, Diriyah Tennis Cup.

Ο 25χρονος Αμερικανός, έχει ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα, από εκεί που άφησε την προηγούμενη σεζόν. Αφού πρώτα απέκλεισε τον Χούμπερτ Χούρκατς, το απόγευμα της Παρασκευής (9/12) έθεσε νοκ-άουτ και τον εντυπωσιακό Κάμερον Νόρι, για να “σφραγίσει” τη θέση του, στο ματς-τίτλου του Ριάντ.

Μετά από 89 λεπτά αγώνα, ο Νο4 του ταμπλό, επιβλήθηκε του τενίστα που στα προημιτελικά

απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, με 7-6(4), 4-6, 10-6 και “έκλεισε” το ντέρμπι με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στον τελικό του Σαββάτου (10/12).

Φριτς και Μεντβέντεφ, θα διεκδικήσουν το υπέρογκο prize money του 1.000.000$, στη Σαουδική Αραβία, ενώ έχουν παίξει, από… τέσσερα sets ο καθένας, αυτή την εβδομάδα.

Οι διοργανωτές έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και τόσο ο Μεντβέντεφ, όσο και ο Φριτς, μόνο σαν τουρνουά επίδειξης δεν αντιμετωπίζουν το τουρνουά. Αυτό, φάνηκε άλλωστε και στο απαιτητικό super tie-break που έπαιξε ο Αμερικανός, με αντίπαλο τον Νόρι.

Ο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε τέσσερις συνεχόμενους πόντους, μετατρέποντας το 6-6 σε 10-6 και σταμάτησε τη φρενήρη πορεία του 27χρονου Βρετανού στο Ριάντ. Ο Νόρι, είχε κερδίσει τον Νικ Κύργιο και τον Στέφανο Τσιτσιπά, νωρίτερα.

DIRIYAH TENNIS CUP DRAW SINGLES | OOP (-1h)

The post Diriyah Tennis Cup: Ένα βήμα από το… 1.000.000$ ο Φριτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα