Κύργιος: “Υπέροχο να παίξω στα διπλά με Τσιτσιπά”

Μετά τον αποκλεισμό του από τον Κάμερον Νόρι το βράδυ της Πέμπτης στο τουρνουά επίδειξης του Ριάντ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Νικ Κύργιο στα διπλά όπου θα παίξουν κόντρα στους Χούμπερτ Χουρκάτς και Ντόμινικ Στρίκερ στα ημιτελικά της Παρασκευής (21:00 GR). 

Ένα πραγματικό πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι μετά από τα όσα είχαν γίνει στο φετινό Wimbledon, τόσο εντός, όσο και εκτός court με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν όχι και τόσο κολακευτικές δηλώσεις ο ένας για τον άλλον. 

Ωστόσο, τουλάχιστον

από την πλευρά του Κύργιου αυτό το σίριαλ μάλλον ανήκει στο παρελθόν με τον Αυστραλό να δηλώνει ότι “θα ήταν υπέροχο να παίξω στα διπλά με τον Τσιτσιπά” μετά από τον αποκλεισμό του από τον Νόρι στον 1ο γύρο του τουρνουά. 

Doubles with tsitsi tonight

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) December 9, 2022

Θυμίζουμε ότι αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που Τσιτσιπάς και Κύργιος θα συνεργαστούν στα διπλά καθώς αυτό έχει γίνει και το 2019 σε Ουάσιγκτον και Σινσινάτι χάνοντας και τις δύο φορές στον 1ο γύρο και μάλιστα από το ίδιο ζευγάρι τους Κολομβιανούς και τότε Νο1 του κόσμου Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ και Ρόμπερ Φαρά. 

DIRIYAH TENNIS CUP DRAW SINGLES | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Κύργιος: “Υπέροχο να παίξω στα διπλά με Τσιτσιπά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα