Davis Cup: Το πρόγραμμα της Κυριακής

Με μία νίκη και μία ήττα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του Σαββάτου η εθνική μας ομάδα στο tie κόντρα στη Σλοβακία για το World Group I του Davis Cup. Ο Αλέξανδρος Σκορίλας μετά από μια αγχωμένη εμφάνιση δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άλεξ Μόλτσαν με τον Σλοβάκο

να επικρατεί με 6-1, 6-1, ενώ αμέσως μετά ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 6-7(3), 7-6(5), 4-0 απέναντι στον Λούκα Κλάιν, ο οποίος εγκατέλειψε την αναμέτρηση με κράμπες. 

Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας θα ξεκινήσει και πάλι στις 11:00 με τον κρίσιμο αγώνα του διπλού εκεί όπου, όπως όλα δείχνουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει τη θέση του Μιχάλη Περβολαράκη και θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του Πέτρο κόντρα στους Λούκας Κλάιν και Ίγκορ Ζελενάι. 

Αμέσως μετά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Μόλτσαν σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι, ενώ αν χρειαστεί και 5ο ματς τότε ο Αλέξανδρος Σκορίλας θα κοντραριστεί με τον Λούκας Κλάιν. 

Πρόγραμμα

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (έναρξη πρώτου αγώνα 11:00)

Π. Τσιτσιπάς/Σ. Τσιτσιπάς – Κλέιν/ΖελενάιΣτέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ ΜόλτσανΑλέξανδρος Σκορίλας – Λούκας Κλέιν

Σημ: Η σύνθεση του διπλού, όπως και τα ζευγάρια στα μονά που θα ακολουθήσουν την Κυριακή ενδέχεται να έχουν αλλαγές βάσει της εξέλιξης του tie

The post Davis Cup: Το πρόγραμμα της Κυριακής appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα