Τοτ: “Από το 2ο set ο Κλάιν ζητούσε μαγνήσιο”

Με ανάμικτα συναισθήματα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο αρχηγός της Σλοβακίας, Τίμπορ Τοτ, ο οποίος από τη μία έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη του Άλεξ Μόλτσαν επί του Αλέξανδρου Σκορίλα, αλλά από την άλλη ήταν απογοητευμένος από τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Λούκας Κλάιν κόντρα στον Τσιτσιπά, με τον Σλοβάκο να εγκαταλείπει στο 3ο set με κράμπες. 

“Χαίρομαι που ο Άλεξ (Μόλτσαν) κέρδισε και παράλληλα κράτησε ενέργεια για το παιχνίδι της Κυριακής, μια νίκη που του έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Λούκας

(Κλάιν) από την άλλη έπαιξε έναν απόλυτα ισορροπημένο αγώνα κόντρα στον Νο5 του κόσμου. Είναι κρίμα για το χαμένο tie-break  του 2ου set κι ενώ προηγήθηκε με 2/0.”

“Ο Τσιτσιπάς βελτιώθηκε σταδιακά κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον πίεσε ακόμα περισσότερο στο 2ο set. Ο Λούκι ήδη είχε ζητήσει μαγνήσιο (για τις κράμπες) και εμείς από την πλευρά μας βλέπαμε την κούραση να έρχεται. Στο 3ο set δυστυχώς είχε κράμπες σε όλο του το σώμα και δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει. Πιστεύω ότι θα μαζέψει δυνάμεις μέχρι αύριο και θα μπούμε στο διπλό με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.”

Το διπλό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 11:00 με το οποίο θα ανοίξει στο πρόγραμμα της 2ης ημέρας. Από την ελληνική πλευρά έχουν δηλωθεί οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης, ενώ από την σλοβάκικη ομάδα θα παίξουν οι Λούκα Κλάιν και Ίγκορ Ζελενάι. Ωστόσο και οι δύο συνθέσεις ενδέχεται να αλλάξουν λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. 

The post Τοτ: “Από το 2ο set ο Κλάιν ζητούσε μαγνήσιο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα