Dallas Open: Ημιτελικός Σέλτον-Πολ στο Τέξας (vid)

Ο ημιτελικός που περίμεναν όλοι στο Ντάλας, επιβεβαιώθηκε καθώς το Νο2 και το Νο3 του ταμπλό στο μοναδικό indoor hard court τουρνουά των ΗΠΑ, Τόμι Πολ και Μπεν Σέλτον, θα μονομαχήσουν το Σάββατο για μια θέση στον τελικό της ATP 250 διοργάνωσης.

Πρώτος το εισιτήριο για τα ημιτελικά εξασφάλισε ο Τόμι Πολ που συνεχίζει την αναζήτηση του πρώτου του τίτλου στο tour, επικρατώντας με 7-5, 6-3 του Ντόμινικ Κέπφερ.

Πέντε breaks

σημειώθηκαν στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης, με τον 26χρονο Νο15 στον κόσμο, να πετυχαίνει το καθοριστικό break στο 11ο game (6-5), σερβίροντας επιτυχημένα στη συνέχεια για το προβάδισμα στο σκορ.

Μετά από 1 ώρα και 28 λεπτά, ο Πολ σφράγισε τη νίκη του και επέστρεψε στα ημιτελικά ενός ATP τουρνουά για πρώτη φορά μετά το Toronto Masters 2023.

“Όχι και το πιο ωραίο παιχνίδι. Με το έκανε δύσκολο ο Ντόμινικ. Έμεινε στη βασική γραμμή και έσπαγε κάθε μπάλα, αλλάζοντας την κατεύθυνση συνέχεια. Ήταν δύσκολο ματς αλλά προφανώς είμαι χαρούμενος που πέρασα” είπε ο Πολ για τον αριστερόχειρα αντίπαλό του.

Στο δεύτερο προημιτελικό της Παρασκευής, ο Μπεν Σέλτον χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ απέναντι στον Τζόρνταν Τόμπσον, επικρατώντας με 6-7(2), 6-4, 6-4 του έμπειρου Αυστραλού.

Ο 21χρονος άσος, έδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα στα δύο τελευταία σετ αφού έσωσε και τα 7 break points του αντιπάλου του, ολοκληρώνοντας την ανατροπή του μετά από 2 ώρες και 31 λεπτά αγώνα.

Μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στο τελείωμα της πέμπτης ημέρας καθώς ο Μάρκος Γκιρόν απέκλεισε με 6-1, 6-4 το Νο1 του ταμπλό, Φράνσις Τιαφό και θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρινό που πάει ξεκούραστος στα ημιτελικά.

Ο αριστερόχειρας Γάλλος, μετά το walk over επί του Νισιόκα στο 2ο γύρο, κέρδισε με retirement 6-2, 3-1 και τον Τζέιμς Ντάκγουορθ συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων μηνών στο tour.

DALLAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-8h)

The post Dallas Open: Ημιτελικός Σέλτον-Πολ στο Τέξας (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα