Croatia Open: Εύκολη πρόκριση για Βαβρίνκα (vid)

O Σταν Βαβρίνκα χρειάστηκε μόλις 63 λεπτά στη νίκη του με 6-3, 6-2 κόντρα στον Αυστριακό και Νο129 του ταμπλό, Φίλιπ Μίσολιτς στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τρίτης (λόγω βροχής) με τον Ελβετό να εξασφαλίζει την παρουσία του στον 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά του Ούμαγκ. 

Ο Βαβρίνκα παραχώρησε μόλις 7 πόντους πίσω από το πρώτο του service ενώ σημαντικός παράγοντας για την εύκολη νίκη του ήταν η αποτελεσματικότητα που είχε στις ευκαιρίες για break   ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 4/5 break-points. 

Stan seals

the win in style! @stanwawrinka #CroatiaOpenUmag pic.twitter.com/mkU8xPGJhQ

Tennis TV (@TennisTV) July 26, 2023

Δύο από αυτά το βρήκε στο 1ο set και συνδυασμό με τα δύο εύκολα hold πήρε προβάδισμα με 4-0. O Μίσολιτς κατάφερε να πάρει πίσω μόνο το ένα από τα δύο χαμένα του service μειώνοντας σε 4-2, με τον Βαβρίνκα ωστόσο να κρατάει το πλεονέκτημα του ενός break κλείνοντας το set

Στο 2ο σκέλος το ποσοστό των κερδισμένων πόντων του Βαβρίνκα έφτασε στο 85% (11/13) και σε συνδυασμό με τα δύο break έφτασε εύκολα στη νίκη και παράλληλα στην πρόκριση για τη φάση των “16” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Φεντερίκο Κόρια. 

CROATIA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Croatia Open: Εύκολη πρόκριση για Βαβρίνκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα