China Open: Με Φρουχβίρτοβα η Σάκκαρη στον 2ο γύρο

Έμαθε την πρώτη της αντίπαλη στο China Open του Πεκίνο η Μαρία Σάκκαρη, που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση εντός της νέας εβδομάδας, και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο γύρο, έχοντας performance bye από το Τόκιο.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της 18χρονης Τσέχας, Λίντα Φρουχβίρτοβα, που

πριν από λίγο επικράτησε της Άραντσκα Ρους με 6-0, 6-3, μέσα σε μία ώρα και 24 λεπτά αγώνα, για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Η Φρουχβίρτοβα πέτυχε τρεις άσους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ σημείωσε και 3 διπλά σφάλματα. Πήρε 28/40 πόντους της από το 1ο service, ενώ έσωσε και το 89% των BP που δέχθηκε (8/9). Παράλληλα, εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 14 ευκαιρίες για break που είχε, σε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι, στο οποίο είχε τον πλήρη έλεγχο.

Προς το παρόν δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο WTA Tour Σάκκαρη και Φρουχβίρτοβα, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να επιζητά μία ακόμα μεγάλη πορεία σε διοργάνωση, έπειτα από τις καλές παρουσίες της σε Γουαδαλαχάρα και Τόκιο, μιας και είναι στο “κυνήγι” της πρόκρισης στα WTA Finals.

The post China Open: Με Φρουχβίρτοβα η Σάκκαρη στον 2ο γύρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα