Κουντερμέτοβα: “Στο 5-5 του 1ου set είπα στον εαυτό μου να παλέψει” (vid)

Συγκινημένη, αλλά και εμφανώς χαρούμενη για την κατάκτηση του Toray Pan Pacific Open στο Τόκιο ήταν η Βερόνικα Κουντερμέτοβα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στο πλαίσιο της απονομής, ευχαριστώντας αρχικά τους ανθρώπους της, ενώ απέδωσε και τα εύσημα στην Τζέσικα Πεγκούλα.

“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Τζέσικα, πάντα είσαι εξαιρετική στο παιχνίδι σου και είσαι top παίκτρια. Σου εύχομαι όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε στη σεζόν. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τόσο τον σύζυγό μου, όσο και τον προπονητή μου. Ξέρω ότι

πολλές φορές δεν έχουμε καλές στιγμές, αλλά πάντα είστε στο πλευρό μου”.

“Η Τζέσικα είναι σπουδαία παίκτρια, είναι σπουδαία μαχήτρια και γι’ αυτό το λόγο προετοιμάστηκα όσο καλύτερα γινόταν για τον τελικό μαζί της”, είπε αρχικά η Κουντερμέτοβα και πρόσθεσε: “Όταν ήταν 5-5 στο 1ο set, απλά είπα στον εαυτό μου: “Βερόνικα, πρέπει απλώς να παλέψεις, απλά πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς”, και το έκανα”.

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πριν το Τόκιο δεν ήταν μια καλή περίοδος για μένα, είχα πολλές και πραγματικά δύσκολες στιγμές”, είπε η Κουντερμέτοβα, και έκλεισε λέγοντας: “Τώρα είμαι πολύ χαρούμενη όμως, και έχω πολλά κίνητρα για τις επόμενες εβδομάδες στο Tour”.

Veronika Kudermetova after beating Pegula in Tokyo Final:

“I’d like to congratulate Jessica… You’re always doing great. I wish you a strong end to the season. I’d like to thank my husband & coach. I know sometimes we don’t have an easy time, but you’re always with me…” pic.twitter.com/Jg6b0Trp3O

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) October 1, 2023

The post Κουντερμέτοβα: “Στο 5-5 του 1ου set είπα στον εαυτό μου να παλέψει” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα