Charleston Open: Με Σάκκαρη και Μπαντόσα το πρόγραμμα της Τρίτης

14:31 2/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Πρεμιέρα στο Charleston Open θα κάνει το βράδυ της Τρίτης (2/4) η Μαρία Σάκκαρη, που θα αντιμετωπίσει τη Βικτορίγια Τόμοβα στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης. Απόψε ξεκινά τις προσπάθειές της και η Πάουλα Μπαντόσα, που θα παίξει κόντρα στην νέα πρωταθλήτρια του Miami Open, την Ντάνιελ Κόλινς.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε bye στον

πρώτο γύρο, και η κλήρωση την έφερε κόντρα στην Βουλγάρα και Ν74 του κόσμου, που νωρίτερα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μαγιάρ Σερίφ με 6-4, 3-6, 6-2 μετά από 2 ώρες και 38 λεπτά αγώνα.

Κατά το παρελθόν, Σάκκαρη και Τόμοβα έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο Tour. Η Τόμοβα κέρδισε την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση το 2016, ενώ η No7 του κόσμου κέρδισε τις επόμενες δύο σε Wimbledon (2022) και United Cup (2023).

Το ματς τους σήμερα ξεκινά μετά τις 22:00 GR, ενώ ακριβώς πριν θα μπει στο κορτ η Μπαντόσα με την Κόλινς. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 18:00 GR, με την Μαγκνταλένα Φρεχ να αντιμετωπίζει την Σλόαν Στίβενς, ενώ μετά τη Σάκκαρη θα γίνουν τα παιχνίδια ανάμεσα σε Τζέσικα Πεγκούλα και Αμάντα Ανισίμοβα και Ζάκελιν Κρίστιαν και Μάντισον Κις.

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Charleston Open: Με Σάκκαρη και Μπαντόσα το πρόγραμμα της Τρίτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα