Μαρακές: Μέχρι τους “16” στο διπλό ο Πέτρος Τσιτσιπάς

09:48 6/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση στα διπλά του ATP 250 τουρνουά στο Μαρακές με την επωνυμία «Grand Prix Hassan II» ο Πέτρος Τσιτσιπάς, έχοντας παρτενέρ του τον Γερμανό Χέντρικ Γιέμπενς.

Το Ελληνογερμανικό δίδυμο ηττήθηκε με 6-3, 7-6(5) από τους No5 του ταμπλό, Μαξίμ Κρέσι (ΗΠΑ) και Άλμπανο Ολιβέτι (Γαλλία), μετά από μία ώρα και 33 λεπτά αγώνα, και αποκλείστηκαν στο πλαίσιο της φάσης των “16” της διοργάνωσης.

Στο 1o set,

το δίδυμο Κρέσι και Ολιβέτι σέρβιραν εξ’ αρχής, και διατηρούσαν ένα ισχνό προβάδισμα μέχρι και το πέρας του 3ου game (2-1), όμως στο αμέσως επόμενο κατάφεραν να κάνουν το πρώτο break και εν συνεχεία να διευρύνουν κι άλλο τη διαφορά, κρατώντας στους δύο πόντους τους Πέτρο και Χέντρικ (4-1).

Στην εξέλιξη της πρώτης στροφής του αγώνα, Κρέσι και Ολιβέτι διατήρησαν την ασφαλή απόστασή τους, δεν είχαμε κάποια νέα “παραβίαση” σε κάποιο από τα service των δύο πλευρών, και έτσι έκαναν το πρώτο βήμα για τη νίκη (6-3).

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ήταν η σειρά των Τσιτσιπά και Γιέμπενες να σερβίρουν πρώτοι, και το έκαναν αρκετά καλά, όμως λίγες ήταν οι φορές που απείλησαν το αντίπαλο service, και έτσι τα δύο ζευγάρια παρέμειναν ισόπαλα μέχρι τέλους, οδηγώντας το παιχνίδι στο tie-break (6-6).

Εκεί, μετά από 11 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα, Μαξίμ και Άλμανο κατάφεραν να κερδίσουν με επιμέρους σκορ 7-5, και ολοκληρώσουν ιδανικά τις αγωνιστικές τους προσπάθειες, παίρνοντας καθαρή νίκη και πρόκριση στους “8” του Μαρακές (7-6(5).

The post Μαρακές: Μέχρι τους “16” στο διπλό ο Πέτρος Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα