Αυγενάκης: «Δεν δίνω σημασία στο τι λέει ο Γιαννακόπουλος – Υποχρέωση να τελειώσει θετικά για τον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Livetalks” στο Θέμα Κρήτης 103,1 και μίλησε για το ζήτημα του ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως είναι υποχρέωση του να τελειώσει θετικά για τον Παναθηναϊκό, αλλά και την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ

του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ.Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης και συνέχισε:

«Έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι» και συμπλήρωσε ότι θα κάνει τα πάντα «με όρους διαφάνειας και σωστά».

Τέλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα με τον κ.Γιαννακόπουλο και δεν δίνω σημασία τι λέει και τα κάνει στα κοινωνικά δίκτυα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυγενάκης, Δεν, Γιαννακόπουλος – Υποχρέωση, Παναθηναϊκό, ΟΑΚΑ,avgenakis, den, giannakopoulos – ypochreosi, panathinaiko, oaka