Boss Open: Ο Στρουφ κέρδισε τον Γκασκέ και μπήκε ημιτελικά (vid)

O Γιαν Λέναρντ Στρουφ χρειάστηκε 75 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρισάρ Γκασκέ με 6-4, 7-5, εξασφαλίζοντας μπροστά στο γερμανικό κοινό την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Boss Open

Για μία ακόμη φορά ο Στρουφ είχε “σύμμαχο” το εξαιρετικό service του τελειώνοντας τον αγώνα με 18 άσους (39 σε δύο ματς) ενώ κέρδισε το 92% των πόντων πίσω από το πρώτο service (33/36) σπάζοντας δύο φορές (μια σε κάθε set) το service του Γάλλου. 

Το πρώτο break για τον Γερμανό και Νο24 του κόσμου, ήρθε στο 7ο game

(4-3) και από εκεί και πέρα χάνοντας μόλις τρεις πόντους από το service του έφτασε στο 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Στρουφ απείλησε δύο φορές τον Γκασκέ με break με τον Γάλλο να τα σβήνει ισάριθμες φορές, ωστόσο ο Γερμανός ό,τι δεν κατάφερε σε εκείνο το σημείο το έκανε στο καθοριστικό 11ο game παίρνοντας προβάδισμα με 6-5 για να κλείσει το παιχνίδι λίγο αργότερα στο service του. 

Στα ημιτελικά ο Στρουφ θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος επικράτησε του Αυστραλού Κρίστοφερ Ο’Κόνελ με 6-4, 6-4.

Στους άλλους δύο ημιτελικούς του Σαββάτου (17/6), ο Φράνσις Τιάφο, που κέρδισε τον Λορέντζο Μουζέτι θα αντιμετωπίσει τον Μάρτον Φούτσοβιτς που επιβλήθηκε του Τέιλορ Φριτς. 

BOSS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Boss Open: Ο Στρουφ κέρδισε τον Γκασκέ και μπήκε ημιτελικά (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα