Γκουαρδιόλα: «Είμαστε κουρασμένοι…»

Μεσοβδόμαδα η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Champions League αποκλείοντας την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την προσεχή Τετάρτη υποδέχονται την πρωτοπόρο Άρσεναλ στην Premier League, σε ένα ντέρμπι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη «μάχη» του τίτλου. Πρώτα όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα δηλώνει αποκλειστικά

συγκεντρωμένος στον αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια».

«Ελπίζω ότι θα προκριθούμε. Πέρυσι ήρθαμε εδώ, τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια, και δεν είχαμε καλή απόδοση», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Ένας λόγος είναι η κούραση. Αυτή τη χρονιά την έχουμε. Ο προημιτελικός του Champions League είναι τόσο εξαντλητικός κι εμείς πρέπει να ανακάμψουμε. Κάθε σεζόν έχω την αίθηση ότι δεν είμαστε σωματικά έτοιμοι, ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε. Πρέπει να δω, πρέπει να “μυρίσω” πως είναι σήμερα οι παίκτες. Μετά το Μόναχο δεν μπορούσαν καν να πανηγυρίσουν, γιατί ήταν τόσο κουρασμένοι. Θα προπονηθούμε σήμερα και θα πρέπει να μιλήσω σε κάποιους».

Keywords
Τυχαία Θέματα