Australian Open: Σφιόντεκ και Κόλινς στα ημιτελικά (vids)

Με τις νίκες των Ίγκα Σφιόντεκ και Ντάνιελ Κόλινς κόντρα σε Κάϊα Κανέπι και Αλιζέ Κορνέ, ολοκληρώθηκε ο προημιτελικός γύρος του Australian Open στις γυναίκες και γνωρίζουμε τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης που είναι: Μπάρτι-Κις και Σφιόντεκ-Κόλινς.

Η Σφιόντεκ, πρωταθλήτρια του Γαλλικού Όπεν το 2020, πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Κανέπι, επικρατώντας με 4-6, 7-6(2), 6-3 της πανίσχυρης

Εσθονής.

Το Νο7 του ταμπλό και Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, έμεινε πίσω με σετ και με break, όμως κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά την παρουσία της στα ημιτελικά της Μελβούρνης.

“Ευτυχώς που έχω ακόμα τη φωνή μου γιατί φώναζα πολύ δυνατά. Ήταν τρελό ματς και χωρίς την ενέργεια του κοινού, δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Ειχα πολλές ευκαιρίες για break στο 1ο σετ και ένιωσα πολύ άσχημα γιατί πέτυχε break στην πρώτη της ευκαιρία. Έπρεπε να παίξω πιο συγκεντρωμένα” είπε η Σφιόντεκ αμέσως μετά.

Η 20χρονη Πολωνή, τελείωσε το ματς με 50 αβίαστα λάθη αλλά και 31 winners και πλέον δείχνει έτοιμη για το δεύτερο Grand Slam της καριέρας της.



Λίγο νωρίτερα, η Ντάνιελ Κόλινς έβαλε τέλος στα όνειρα της Αλιζέ Κορνέ, επικρατώντας με 7-5, 6-1 της Γαλλίδας που αγωνιζόταν στον πρώτο της Grand Slam προημιτελικό.

Η Αμερικανίδα, Νο27 του ταμπλό, έπαιξε πολύ επιθετικά και περιόρισε σε παθητικό ρόλο την αντίπαλό της, φτάνοντας στη νίκη σε 1 ώρα και 28 λεπτά αγώνα στη Rod Laver Arena.

“Νιώθω υπέροχα, ειδικά μετά από κάποια προβλήματα που αντιμετώπισα στο παρελθόν” είπε η Κόλινς που επιστρέφει στα ημιτελικά του Australian Open, μετά τη διοργάνωση του 2019.



AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Australian Open: Σφιόντεκ και Κόλινς στα ημιτελικά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα