Μπέκερ: “Σωστός ο Σαποβάλοφ – Οι Big 3 ευνοούνται”

O πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου, Μπόρις Μπέκερ, πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε στην αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ με τον Ντένις Σαποβάλοφ, υποστηρίζοντας απόλυτα τις διαμαρτυρίες του Καναδού για διάκριση μεταξύ των Big-3 και των υπόλοιπων παικτών.

“Εάν ο διαιτητής ακολουθήσει αυστηρά τους κανόνες, ο Σαποβάλοφ έχει δίκιο”, είπε ο Γερμανός στην εκπομπή “Matchball Becker” της Eurosport Germany.

“Προφανώς

ο σέρβερ αποφασίζει πόσο γρήγορα θα παιχτεί το game. Σε κάθε περίπτωση ο Ναδάλ δεν ήταν έτοιμος για τον πόντο μέσα σε 45 δευτερόλεπτα. Αλλά παίκτες όπως ο Ναδάλ και επίσης ο Τζόκοβιτς ή ο Φέντερερ έχουν κερδίσει ένα συγκεκριμένο status – ωστόσο, πρέπει να παραβλέπεται όταν δεν ακολουθούν τους κανόνες“, συνέχισε.

Το συμβάν σχολίασε και ο Ματς Βίλαντερ που δήλωσε πως τα νεύρα του Σαποβάλοφ ήταν άσκοπα και δεν πρόκειται να επηρέαζαν τον Ράφα, λόγω της τεράστιας πνευματικής του δύναμης.

“Ο Σαποβάλοφ ήταν προφανώς πολύ συναισθηματικός, πιθανότατα υπερβολικά πολύ συναισθηματικός κατά τη γνώμη μου”, είπε ο Ματς.

“Ταυτόχρονα, ίσως χρειαζόταν να ξεσπάσει. Ο τρόπος που μίλησε με τον Ράφα δεν περιείχε ασέβεια, μετά όμως εξαπέλυσε πυρά κατά του διαιτητή. Ο Ντένις είχε απέναντι του έναν τόσο δυνατό παίκτη πνευματικά.

Πάντως, δεν θα πρέπει να μας νοιάζει ποιος είναι στο court, θα πρέπει όλοι να ακολουθούνε τους κανόνες”, ολοκλήρωσε ο Σουηδός.



ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μπέκερ: “Σωστός ο Σαποβάλοφ – Οι Big 3 ευνοούνται” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα