Atlanta Open: Αποκλεισμός για Ίσνερ, πρόκριση για Γιούμπανκς (vid)

Ο Ντόμινικ Κέπφερ άντεξε στους 21 άσους του Τζον Ίσνερ, αλλά και στο γεγονός ότι έμεινε πίσω στο 1ο set και με 3-6, 7-6(4), 7-6(3) μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά εξασφάλισε την πρόκριση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς. 

Μια μεγάλη νίκη για τον Κέπφερ αν αναλογιστεί κανείς ότι κατάφερε να βγάλει εκτός συνέχειας τον 6 φορές πρωταθλητή του τουρνουά, χωρίς να φτάσει σε break, ενώ μάλιστα έσβησε 6/7 break-points του Αμερικανού. 

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο ήρθε από τον Κινέζο

Γιουτσενγκ Σανγκ, ο οποίος επικράτησε του ανερχόμενου Αμερικανού και Νο6 του ταμπλό, Μπεν Σέλτον με 6-4, 6-4 και στον επόμενο γύρο θα βρει μπροστά του τον Κέι Νισικόρι για τον 2ο γύρο. 

Αντίθετα με τους Ίσνερ και Σέλτον, ο Κρις Γιούμπανκς δείχνει να έχει βρει ρυθμό στο παιχνίδι του καθώς μετά από την μαγική του πορεία στο Wimbledon όπου έφτασε μέχρι το προημιτελικά, ο Αμερικανός και Νο5 του ταμπλό επικράτησε εύκολα του συμπατριώτη του Αντρές Μάρτιν με 6-2, 6-4 σε μόλις 67 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον επίσης Αμερικανό Μπράντον Νακασίμα. 

ATLANTA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Atlanta Open: Αποκλεισμός για Ίσνερ, πρόκριση για Γιούμπανκς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα