Warsaw Open: Πρώτη νίκη μετά το Wimbledon για Σφιόντεκ

Την πρώτη νίκη μετά από το Λονδίνο και την ήττα της στον προημιτελικό από την Ελίνα Σβιτολίνα, σημείωσε η Ίγκα Σφιόντεκ επικρατώντας της Ουζμπέκας και Νο181 του κόσμου, Νιγκίνα Αμπντουραΐμοβα, μπροστά στο κοινό της χώρας της, με 6-4, 6-3 μετά από 1,5 ώρα. 

Η Νο1 του κόσμου κατάφερε ν σβήσει τα 6/8 break-points της Αμπντουραΐμοβα, ενώ από την πλευρά της είχε 5/13 break-points.

H Σφιόντεκ έκανε το πρώτο break του αγώνα παίρνοντας προβάδισμα με 4-2, αλλά η Αμπντουραΐμοβα κατάφερε να το πάρει πίσω ισοφαρίζοντας σε 4-4, ωστόσο από εκεί

και πέρα η Σφιόντεκ με δύο σερί κερδισμένα games έκλεισε το set με 6-4. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα η Σφιόντεκ βρήκε ακόμα καλύτερο ρυθμό και με δύο break έφτασε στο 5-1, με την Αμπντουραΐμοβα να προσπαθεί να χάνει δύο ευκαιρίες για break για να πάρει πίσω το ένα από τα δύο χαμένα service. 

Η Σφιόντεκ αμέσως μετά έφτασε σε τριπλό match-point (0/40) το οποίο η Αμπντουραΐμοβα όχι μόνο έσβησε, αλλά στη συνέχεια κράτησε το service της μειώνοντας σε 5-2,ενώ στη συνέχεια μείωσε ακόμα περισσότερο (5-3) παίρνοντας πίσω το ένα από τα δύο break της Πολωνής.

Ωστόσο, η Ουζμπέκα δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί με τη Σφιόντεκ να φτάνει στο break στο 6-3 και στην πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια από την αναμέτρηση της Αμερικανίδας Κλερ Λιού με την Κινέζα Γιε Γουάν. 

WARSAW OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Warsaw Open: Πρώτη νίκη μετά το Wimbledon για Σφιόντεκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα