Atlanta Open: Επιστροφή στο Tour με μεγάλη νίκη για Νισικόρι (vid)

Μετά από τα τα τρία τουρνουά Challenger τον περασμένο μήνα, ο Κέι Νισικόρι επέστρεψε δυναμικά στο Tour και συγκεκριμένα στο 250άρι τουρνουά της Ατλάντα, επικρατώντας του Αυστραλού και Νο63 του κόσμου, Τζόρνταν Τόμπσον με 7-6(5), 7-6(5) μετά από 2,5 ώρες σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο Tour μετά από 21 μήνες. 

Kei is back

In his first tour match since October 2021, @keinishikori knocks out Thompson 7-6(5) 7-6(5).@ATLOpenTennis |

#AtlantaOpen pic.twitter.com/haXkWlq7uD

ATP Tour (@atptour) July 25, 2023

Τελευταία νίκη του πρώην Νο4 του κόσμου ήταν και πάλι επί αμερικανικού εδάφους (Indian Wells) όπου είχε επικρατήσει του Πορτογάλου Ζοάο Σόουζα τον Οκτώβριο του 2021. Παράλλληλα αυτή ήταν και η 1η φετινή νίκη του 33χρονου στο Tour (στο 1ο του φετινό τουρνουά), αλλά και η μόλις 2η στην Ατλάντα στην οποία επέστρεψε μετά από 11 χρόνια. 

Τα 2 set κρίθηκαν στο tie-break με τον Τόμπσον να σβήνει και τις 6 ευκαιρίες για break του Νισικόρι, ενώ από την πλευρά του ο Ιάπωνας έσβησε τα 4 break-points του Αυστραλού. 

Στο 1ο tie-break o Νισικόρι κατάφερε να ξεφύγει με 5/2 για να το κλείσει τελικά με 7/5, ενώ στο 2ο ο Ιάπωνας μετέτρεψε το 4/5 σε 7/5 κατακτώντας μια μεγάλη νίκη και την πρόκριση στον 2ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπεν Σέλτον και Γιουτσένγκ Σανγκ. 

ATLANTA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Atlanta Open: Επιστροφή στο Tour με μεγάλη νίκη για Νισικόρι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα