ΕΠΟΣ ΑΝΤΟΥΧΑΡ – ΕΚΤΟΣ ROLAND GARROS Ο ΤΙΜ (vids)

Στα 35 του χρόνια, ο Πάμπλο Αντουχάρ πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, θέτοντας νοκ-άουτ από τον 1ο μόλις γύρο του Roland Garros, τον δυο φορές finalist και Νο4 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Ντομινίκ Τιμ.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Τιμ έμεινε εκτός από τον 1ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, μετά από επτά συνεχόμενες συμμετοχές στον

2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Αντουχάρ, αν και βρέθηκε πίσω με 0-2 στα sets, κατάφερε να πάρει μια επική πρόκριση στους “64” της διοργάνωσης, γυρνώντας από την κόλαση και εξασφαλίζοντας παράλληλα, την παρθενική του νίκη με ανατροπή από 0-2 σε 3-2.

Μετά από τεσσεράμισι ώρες σπουδαίας μάχης, ο Ισπανός επικράτησε του περυσινού quarter finalist με 4-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4 και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης του Φεντερίκο Ντελμπόνις με τον Ράντου Άλμποτ.

Είναι η πρώτη Top5 νίκη στην καριέρα του Αντουχάρ, που πριν μερικές ημέρες κέρδισε και τον Ρότζερ Φέντερερ στο χώμα της Γενεύης, δείχνοντας πως διανύει δεύτερη νιότη.

Παρά το γεγονός ότι ο Τιμ βρέθηκε να προηγείται με 4-6, 5-7, 1-1 και είχε break point στα χέρια του, ώστε να πάρει κεφάλι με break και στο τρίτο σετ, έπαθε ολοκληρωτικό black-out, χάνοντας μέσα από την αγκαλιά του την πρόκριση.

Ο Νο68 τενίστας του κόσμου, Αντουχάρ, έβγαλε από το μανίκι του όλους τους άσους που έκρυβε, “πάτησε” στην “εύθραυστη” ψυχολογία του 28χρονου Αυστριακού και ολοκλήρωσε την επική του εμφάνιση με μια τεράστια νίκη.

Μπορεί να έφτασε στα όριά του για να τα καταφέρει, όμως άξιζε τον κόπο, παρά το ότι έπαθε… κράμπα προσπαθώντας να πανηγυρίσει μετά το επιτυχημένο match point του.

C’est la remontada pour @AndujarPablo qui s’impose en 5 sets contre Dominic Thiem 4-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4 #RolandGarros pic.twitter.com/rN8eOxwZdr

Roland-Garros (@rolandgarros) May 30, 2021

Ο Τιμ έμεινε εκτός Παρισιού από την 1η ημέρα αγώνων στο τουρνουά και ολοκλήρωσε με καταστροφικό τρόπο, μια αν μη τι άλλο πολύ μέτρια clay court season.

Πλέον, έχει ανοίξει ακόμη περισσότερο ο δρόμος για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο πάνω μέρος του ταμπλό, που αν εμφανιστεί όπως μας έχει συνηθίσει φέτος στο χώμα, δύσκολα θα απειληθεί από κάποιον τενίστα του ταμπλό του.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ΕΠΟΣ ΑΝΤΟΥΧΑΡ – ΕΚΤΟΣ ROLAND GARROS Ο ΤΙΜ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα