Οικονόμου: «Δεύτερος πατέρας μας»

Ο Νίκος Οικονόμου χαρακτήρισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο ως δεύτερο πατέρα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις καλύτερες στιγμές που είχε μαζί του. Ο παλαίμαχος παίκτης αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη που άφησε ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» στην ομάδα. Ο Οικονόμου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Αρχικά, ο Οικονόμου δήλωσε: «Μπήκαμε σε μια οικογένεια. Έτσι μας έκαναν να αισθανόμαστε ο κ.Παύλος, η γυναίκα του και όλη η οικογένειά του. Κάθε φορά που μας έβλεπαν, μας ρωτούσαν πάντα αν έχουμε κάποιο πρόβλημα,
αν είναι καλά η οικογένεια μας. Πάντα ενδιεφέρόταν για εμάς. Ήταν πραγματικά σαν δεύτερος πατέρας, εμάς που πήγαμε σε μικρή ηλικία στην ομάδα. Έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον»

Για το ότι είναι ένας από τους παίκτες που έζησαν την κυριαρχία του Παναθηναϊκού με πρόεδρο τον Παύλο: «Ο πρόεδρος έκανε μια επένδυση με εμάς, κάποιους -τότε- νεαρούς παίκτες. Μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε στον Παναθηναϊκό κι εμείς την εκμεταλλευτήκαμε. Ήταν ήρεμος άνθρωπος, με απίστευτη υπομονή. Δεν μας έλεγε τίποτα σε μια αποτυχία. Αναγνώριζε τα λάθη του. Ήταν χρυσός, πολύ απλός, ένας απίστευτος άνθρωπος».

Για το ότι μιλάει με τόσο καλά λόγια για αυτόν: «Όλη η οικογένεια είναι έτσι. Πραγματικά απίστευτοι άνθρωποι. Μπορεί να είχαμε διαφωνίες, αλλά ο κ. Παύλος, ο κ.Θανάσης και ο κ. Κώστας είναι χαραγμένοι στη μνήμη μου, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ».

Για την παρακαταθήκη που άφησε στον Παναθηναϊκό: «Είναι το πιο σημαντικό. Κάποιοι παίκτες βρεθήκαμε όλοι μαζί σε πολύ ηλικία στην ομάδα. Ήταν ένας μεγάλος σύλλογος και ο κ. Παύλος τον έκανε τεράστιο. Σκεφτείτε πως όταν ξεκίνησα να παίζω ήμασταν τον “Τάφο του Ινδού” και φτάσαμε να παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Τα ζήσαμε όλοι μαζί αυτά, από πολύ μικροί. Ο πρόεδρος ήταν πάνω από όλα Παναθηναϊκός, δεν κοίταζε την προβολή του. Ό,τι υπήρχε στον Παναθηναϊκό το αγαπούσε πολύ».
Keywords
Τυχαία Θέματα