10,000$ σε περίπου 1000 αθλητές του τένις

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, πρόκειται να ανακοινώσει ένα γενναίο πλάνο στήριξης των τενιστών και τενιστριών με χαμηλότερη κατάταξη, ικανοποιώντας ως ένα βαθμό τις ανάγκες αυτών των αθλητών.

Λόγω της αναστολής κάθε τενιστικής δραστηριότητας το τελευταίο δίμηνο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, πολλοί τενίστες και τενίστριες αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε τουρνουά και να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα.

Πολλοί άνθρωποι του χώρου, τόνισαν την ανάγκη να βοηθηθούν αυτοί οι αθλητές, όπως ο Πάτρικ Μουράτογλου, ο Πάμπλο Καρένιο

Μπούστα αλλά και ο πρόεδρος της ITF, Ντέιβιντ Χάγκερτι.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες η ITF έχει έρθει σε συμφωνία με τις ATP, WTA και τα Grand Slam προκειμένου να δοθούν από 10,000$ σε τενίστες και τενίστριες με κατάταξη από το Νο250 έως το Νο700.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Ντιρκ Χόρντοφ, πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, με ανάρτησή του στο twitter.

@StefMylesTennis @tennismagazin @wwwtennisnetcom rumors from today ITF meeting that there will be support of ATP, Grand Slams, WTA, ITF for lower ranked players between 250 to 700 . Around 10.000 Dollar each player, including donation of top 100 ATP players @DTB_Tennis

— dirk hordorff (@dirkhordorff) April 16, 2020


Πρόκειται για περίπου 1000 αθλητές και το συνολικό κονδύλι είναι 10εκ. δολάρια τα οποία θα διαθέσουν οι διοργανώτριες αρχές του τένις ενώ θα βοηθήσουν και οι top τενίστες με χορηγίες.

Αναμφίβολα, μια σπουδαία κίνηση από τους ιθύνοντες που ενισχύει την άποψη “μόνο ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε”

The post 10,000$ σε περίπου 1000 αθλητές του τένις appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα