Β' ΕΘΝΙΚΗ | Τα "κίτρινα ποδήλατα" στη Γιορτή Αλληλεγγύης του Περιστερίου

Μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο της Γιορτής Χαράς Αθλητισμού και Αλληλεγγύης θα παραχωρήσει την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου το γνωστό και άκρως πετυχημένο συγκρότημα, "Κίτρινα Ποδήλατα"!

Με αυτή τους την κίνηση τα μέλη του γκρουπ αποδεικνύουν πως αντιλαμβάνονται απόλυτα τη σημασία της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ειδικά τις Άγιες ημέρες που διανύουμε.

Να υπενθυμίσουμε πως η γιορτή θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (δίπλα στο μετρό Ανθούπολης) από τις 2 ως τις

5 Ιανουαρίου με πολυποίκιλες εκδηλώσεις και σκοπό την ενίσχυση φορέων όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Γιώργος Παντελιάς, που τυγχάνει να είναι και Περιστεριώτης, μίλησε στο gsperisteri.gr καλώντας όλους σας να συμμετάσχεται στις εκδηλώσεις:

"Γεια σας, είμαστε τα Κίτρινα Ποδήλατα και θα δώσουμε και εμείς το παρών στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου 2 με 5 Ιανουαρίου, σε αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία που έλαβαν ο ΓΣ Περιστερίου και ο Δήμος της Πόλης. Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου θα κάνουμε μια μεγάλη συναυλία στηρίζοντας έτσι το Χαμόγελο του Παιδιού και τους συνανθρώπους μας που σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε το έχουν μεγάλη ανάγκη", τόνισε και κατέληξε:

"Σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια συμμετέχοντας στις όμορφες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης. Σας περιμένουμε εκεί για να περάσουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο τετραήμερο για έναν σημαντικό σκοπό".

Keywords
Τυχαία Θέματα