Β' ΕΘΝΙΚΗ | Κουκουνιάς: "Είμαστε μέσα στους στόχους μας"

Ο Γιάννης Κουκουνιάς μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο επίσημο σάιτ της ομάδας του Ιωνικού αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με τον Αμύντα.

Τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά, με πολύ μεγάλη επικράτηση. Ένα σχόλιο για το παιχνίδι.

"Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Αμύντας είναι πολύ καλή ομάδα. Μας είχε προετοιμάσει ο κόουτς. Και μπήκαμε μέσα στην αρχή, δυνατά. Παίξαμε την άμυνά μας, μας βγήκαν τα παιχνίδια μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Πολύ σημαντική νίκη".

Περίμενες τέτοια έκταση στο σκορ;

"Δεν περίμενα τέτοια

διαφορά, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι τη δικαιούμασταν τη διαφορά".

Βάσει των άλλων αποτελεσμάτων, η Ομάδα είναι μόνη δεύτερη, πίσω από τον Εθνικό. Τώρα υπάρχει ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων και καλείται η Ομάδα να παίξει τα "ρέστα" της στη Ν. Ερυθραία λίγο πριν το τέλος του Α' Γύρου. Ένα σχόλιο για τη χρονιά ως τώρα.

"Είχαμε κάποιες γκέλες, ειδικά με το Περιστέρι (για μένα), αλλά πιστεύω ότι τα πάμε αρκετά καλά και είμαστε μέσα στους στόχους μας, συνεχίζοντας να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μπαίνοντας μέσα για να κερδίσουμε".

Κι ένα σχόλιο ως προς τον κόσμο.

"Ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι είναι δύναμη για μας".

Στο τέλος, ο Γιάννης ενόψει των εορτών διατύπωσε τις παρακάτω ευχές:

"Εύχομαι στον κόουτς, στα παιδιά και σε όλον τον κόσμο καθώς και στον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ότι καλύτερο για τον καινούργιο χρόνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα